AudioValley: Targetspot brengt de digitale radio's dichter bij de lokale adverteerders

BRUSSELS--()--Koersgevoelige Informatie:

AudioValley (Paris:ALAVY) (Brussels:ALAVY), internationale specialist in digitale-audio-oplossingen, (ISIN-code: BE0974334667 / ticker: ALAVY) brengt de digitale radio’s dicther bij lokale adverteerders dankzij Targetspot en zijn nieuwe lokale ontwikkeling.

Bij het grote publiek is de opkomst van digitale audio een van de veelbelovende trends van 2021, waardoor de lokale radioreclame een nieuw tijdperk binnenstapt. Dankzij geavanceerde technologieën, zoals Passport Local, is Targetspot marktleider om lokale adverteerders een sterke aanvulling te bieden op webstrategieën (Google Ads, Facebook Ads), maar ook op lokale FM- of DAB+-radiocampagnes.

CI Media vertrouwt op Targetspot

Vandaag is CI Media het eerste onafhankelijke lokale advertentienetwerk van Frankrijk voor de Indés. Het is bovendien het exclusieve netwerk van het iconische merk SKYROCK. De overeenkomst met het in Marseille (Frankrijk) gevestigde CI Media-netwerk stelt het volledige aanbod van digitale radio's uit Targetspot open voor lokale adverteerders in de regio Zuid-Provence-Alpes-Côte d'Azur en Auvergne-Rhône-Alpes.

Targetspot en CI Media stellen het Passport Local-platform ter beschikking voor de adverteerders. Door gegevens uit te wisselen, kan de advertentie verspreid worden via geavanceerde algoritmen in functie van het profiel, de ligging en de activiteit, in een gebied dat nog steeds gunstig is voor de bekendheid van het merk.

De ondertekening van dit eerste partnerschap op lokaal vlak is voor ons symbolisch. Ze sterkt ons in onze strategie om de uitgevers in staat te stellen geld te verdienen met hun inhoud en de lokale adverteerders in staat te stellen op de digitale audio trein te springen, met behulp van gloednieuwe technieken voor de doelgroepkeuze en rapporteringstechnieken”, aldus Eric van der Haegen, Strategic Partner Development Director Targetspot.

De digitale radio is gemaakt voor regionale adverteerders

Voor Alexandre Saboundjian, CEO en oprichter van AudioValley, is digitale audio de toekomst van lokale adverteerders, die te lang afwezig waren in de digitale wereld: “We openen alle toegangsbarrières, zowel economische en technologische alsook psychologische. Lokale adverteerders hebben immers baat bij contextuele en demografische technieken voor de doelgroepkeuze, waartegen de analoge radio vandaag niet kan concurreren”.

Volgende afspraak:
Jaarresultaten 2020, 14 april 2021

Contacts

AUDIOVALLEY, Investor relations
Sébastien Veldeman
investorrelations@audiovalley.com

AUDIOVALLEY, Press relations
Emilie Dehan
press@audiovalley.com

Contacts

AUDIOVALLEY, Investor relations
Sébastien Veldeman
investorrelations@audiovalley.com

AUDIOVALLEY, Press relations
Emilie Dehan
press@audiovalley.com