Wereldwijd bubbeltheemerk zet snelle internationale groei door

Gong cha gedijt uitstekend in uitdagende economische omstandigheden; meer dan 1400 vestigingen aan het einde van het afgelopen jaar; plannen voor verdere expansie dit jaar

BOSTON--()--Gong cha, een van ’s werelds bekendste Taiwanese bubbeltheemerken, zette haar snelle expansie in 2020 voort met de opening van nieuwe vestigingen in meerdere markten ondanks de uitdagende economische omstandigheden.

Vorig jaar opende Gong cha 220 vestigingen verspreid over de hele wereld, waaronder 36 Noord-Amerikaanse vestigingen in Canada, Mexico en de VS. Het bedrijf heeft nu meer dan 1400 vestigingen verspreid over 19 landen. Voortbouwend op dit fundament groeit Gong cha in 2021 verder. Het bedrijf is actief op zoek naar nieuwe franchisenemers in Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika. In de VS breidt het bedrijf haar aanwezigheid uit in bestaande en nieuwe markten, waaronder New York, Chicago, Portland, Seattle en Denver.

“We zijn verheugd over de aanhoudende vraag naar Gong cha, hetgeen een indicatie is van de multiculturele en internationale aantrekkingskracht van ons product,” aldus Einar Gustafsson, CEO van Gong cha voor Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Europa. “Met name het jongere deel van de bevolking heeft bubbelthee enthousiast omarmd als favoriete drank. Als toonaangevend merk binnen deze snelgroeiende categorie met een ongecompliceerd bedrijfsmodel, biedt Gong cha uiterst interessante investeringsmogelijkheden voor potentiële franchisenemers. We verwelkomen nieuwe franchisenemers bij de verdere uitbreiding van onze aanwezigheid binnen belangrijke markten verspreid over de hele wereld.”

De beroemde bubbelthee van Gong cha is een melkthee van hoge kwaliteit met ‘parels’ (heerlijke stevige parelvormige tapioca), op smaak gemaakt met fruit en andere extra's en doorgaans geserveerd op ijs. De populairste smaken van Gong cha zijn onder andere Pearl Milk Tea en Brown Sugar Milk Tea. Daarnaast biedt het bedrijf altijd innovatieve seizoensproducten, zoals Mango Milk Foam Slush en Crème Brulée. Gong cha gebruikt alleen thee van de hoogste kwaliteit uit de beste theeplantages in de beroemde regio Alesha in Taiwan en serveert vers gezette, speciale bubbelthee in 600 combinaties, zodat klanten bij elk bezoek kunnen genieten van een nieuwe bubbelthee-ervaring. De toewijding van het bedrijf tot kwaliteit vormt het fundament van de belofte van het bedrijf aan haar klanten, die daardoor blijven terugkomen.

Naast de uitbreiding van de aanwezigheid in de markt, breidt Gong cha ook het bubbelthee-assortiment uit in 2021, en zet daarmee de traditie van productinnovatie van het bedrijf voort. Hiertoe behoort ook de lancering door het bedrijf van de Chocolate Lava-serie in de maand februari, en de terugkeer van de populaire Little Star Jelly-serie. In april introduceert het bedrijf een bubbeltheeserie met hartvormige jelly's, waaronder de smaken Strawberry Honey Tea, Strawberry Milk Tea en Strawberry Smoothie.

Voor meer informatie over de gebieden waar de producten van Gong cha verkrijgbaar zijn en over toetreding tot de franchisekring van Gong cha, kunt u contact opnemen met dhr. Gustafsson via einar.gustafsson@gong-cha.com.

Over de Gong cha Group

Gong cha, opgericht in 2006, is een van de bekendste Taiwanese theemerken ter wereld. Gong cha, letterlijk “thee ter ere van de keizer”, levert hoogwaardige thee, producten en diensten, koopt ingrediënten in bij een selecte groep toeleveranciers en biedt klanten vers gezette thee. Het bekendste product van Gong cha is de beroemde Taiwanese bubbelthee, een zoete melkthee met parelvormige tapioca. Gong cha biedt ook diverse op thee gebaseerde dranken en dranken voor speciale seizoenen of gelegenheden. Er zijn meer dan 1400 Gong cha-vestigingen in 19 landen, waaronder Taiwan, Korea, Japan, de Filipijnen, Vietnam, Maleisië, Singapore, Mexico, Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Meer informatie: www.gong-cha.com/en.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Philip Nunes
BackBay Communications
617-391-0792
phil.nunes@backbaycommunications.com

Contacts

Philip Nunes
BackBay Communications
617-391-0792
phil.nunes@backbaycommunications.com