Kennisgeving betreffende zakelijke alliantie met BSMO Co., Ltd. en SBI Africa Co., Ltd.

Export van gebruikte auto's in goede staat uit Japan, voornamelijk naar Afrika

TOKIO--()--BSMO Co., Ltd. (hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio, vertegenwoordiger directeur: Tadashi Shimizu, hierna "BSMO") heeft vandaag aangekondigd dat BSMO een zakelijke alliantieovereenkomst is aangegaan met SBI Africa Co., Ltd. (hoofdkantoor: Minato-ku, Tokio, vertegenwoordiger directeur: Tomoya Kitagawa, hierna "SBI Afrika").

1. Achtergrond

Als pionier op het gebied van SNS-marketing biedt BSMO, door het beste gebruik van D2C x SNS-marketingexpertise en -technologie, one-stop growth hacking-services voor D2C e-commercebedrijven en helpt het Japanse producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren aan de wereld.

Volgens de meest recente prognoses van de Verenigde Naties zal de bevolking van Afrika, waar veel opkomende landen zijn gevestigd, naar verwachting verdubbelen van 1,06 miljard in 2019 tot 2,11 miljard in 2050.

Met de snelle bevolkingsgroei en economische groei in de Afrikaanse landen, neemt het autogebruik elk jaar toe, wat een sterke vraag naar betrouwbare en betaalbare gebruikte auto's uit Japan doet toenemen.

Door een zakelijke alliantie te vormen met SBI Africa, dat Japanse gebruikte auto's exporteert naar opkomende landen, zal BSMO zijn D2C x SNS marketing expertise en technologie introduceren bij de SBI Group om de D2C-export in Afrika te versterken en zo de winstgevendheid en waarden van beide partijen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For inquiries regarding this press release:
BSMO Co., Ltd. +81-3-6459-5712
Ai Sena, Junko Nakahara
SBI Africa Co., Ltd. +81-3-6229-0086

Contacts

For inquiries regarding this press release:
BSMO Co., Ltd. +81-3-6459-5712
Ai Sena, Junko Nakahara
SBI Africa Co., Ltd. +81-3-6229-0086