REPLY: Spike Reply en Storm Reply behalen AWS Security Competency-status

TURIJN, Italië--()--REPLY: Spike Reply en Storm Reply behalen AWS Security Competency-status Body Reply heeft vandaag aangekondigd dat haar bedrijven Storm Reply en Spike Reply de Amazon Web Services (AWS) Security Competency-status hebben bereikt. Deze aanduiding erkent dat de twee bedrijven van de Reply Group een diepgaande expertise hebben getoond die klanten helpt hun cloudbeveiligingsdoelen te bereiken.

Het behalen van de AWS-beveiligingscompetentie onderscheidt Storm Reply en Spike Reply als AWS Partner Network (APN)-leden die gespecialiseerde consultancydiensten en geïntegreerde oplossingen bieden die zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het aannemen, ontwikkelen en implementeren van complexe beveiligingsprojecten op AWS. Om de aanduiding te ontvangen, moeten APN-partners over diepgaande AWS-expertise beschikken en naadloos op AWS kunnen leveren.

Filippo Rizzante, CTO Reply, merkte op: “We zijn er trots op een van de eerste APN-partners te zijn die de AWS Security Competency-status hebben bereikt. Deze AWS-competentiestatus bevestigt het vermogen van onze teams om bedrijven te helpen hun beveiligingsdoelen te bereiken door onze expertise te combineren met de reeks krachtige beveiligingstools die AWS biedt”.

Storm Reply en Spike Reply hebben respectievelijk een diepgaande expertise in het ondersteunen van bedrijven wereldwijd bij de implementatie van cloudgebaseerde systemen en applicaties en bij de implementatie van geïntegreerde oplossingen voor bedrijfsbeveiliging.

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk voor start-ups tot internationale ondernemingen. Om de naadloze integratie en inzet van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competency Program opgezet om klanten te helpen bij het identificeren van Consulting and Technology APN Partners met diepgaande branche-ervaring en expertise.

Als APN Premier Consulting Partner helpt Reply klanten die hun beveiligingshouding willen verbeteren, door gebruik te maken van cloudgebaseerde oplossingen en diensten waarmee effectieve cyberrisicobeheerprogramma's kunnen worden ontwikkeld.

Spike Reply
Spike Reply is gespecialiseerd in cyberbeveiliging, bescherming van persoonsgegevens en op maat gemaakte Managed Security Services. Spike Reply Cyber Security-services variëren van het helpen van klanten bij het ontwikkelen van een effectief cyberrisicobeheerprogramma, in lijn met de strategische doelstellingen en risicobereidheid van de organisatie, tot de planning, het ontwerp en de implementatie van alle bijbehorende technologische, juridische, organisatorische, verzekeringstechnische en risicobeperkende tegenmaatregelen. Met een breed netwerk van partnerschappen selecteert Spike Reply de meest geschikte beveiligingsoplossingen en helpt het bedrijf organisaties om hun cyberresponscapaciteiten te verbeteren door middel van geavanceerde dreigingssimulatie. www.reply.com

Storm Reply
Storm Reply is de Reply Group Company die gespecialiseerd is in ontwerp en implementatie van cloudgebaseerde oplossingen en services. Storm Reply heeft sinds 2014 de Amazon Premier Consulting Partner Status en heeft een groot aantal relevante klanten in Europa geholpen om hun systemen en applicaties op het AWS-platform te laten draaien. Met een geconsolideerde ervaring in Cloud IaaS-, PaaS- en SaaS-architecturen, biedt Storm Reply een volledige reeks diensten voor cloudaanname, ontwikkeling van nieuwe applicaties en complete beheerdiensten van de cloudomgeving. Met diepgaande competenties en ervaringen met het beheer van complexe cloudprojecten, helpt Storm Reply klanten bij het implementeren van hun strategische cloudaanpak. Storm Reply biedt met name services op het gebied van cloudstrategie en -migratie, Cloud Native Applications-ontwikkeling en Cloud Service Management. www.storm.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani
a.miani@reply.com
Tel. +3902535761

Contacts

Media

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani
a.miani@reply.com
Tel. +3902535761