ProAmpac kondigt baanbrekende recycle-klaar retortzakken aan

Answering an unmet need: showing recycle-ready retort packaging suitable for human and pet food made with ProAmpac’s RT-3000, a mono material and newest member of the ProActive Sustainability® product family. (Photo: Business Wire)

CINCINNATI--()--In antwoord op de onvervulde behoefte aan recyclebare retortverpakkingen, kondigde de leider in flexibele verpakkingen, ProAmpac, zijn doorbraakinnovatie ProActive Recycle Ready Retort RT-3000 aan. RT-3000-zakjes zijn geschikt voor voedsel voor huisdieren en mensen en zijn verkrijgbaar in zowel staande als driezijdige afdichtingsconfiguraties en voldoen aan de EU- en FDA-voorschriften voor voedselcontact in retorttoepassingen.

Als recyclebaar monomateriaal is RT-3000 gericht op moeilijk te recyclen multi-materiaaltoepassingen zoals retort. Net als andere duurzame oplossingen van ProAmpac, is de RT-3000 ontworpen om te werken met dezelfde vul- en verwerkingssnelheden als de huidige multimateriaalstructuren die niet recyclebaar zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristy Paulin
ProAmpac
(413) 875-9872
Kristy.Paulin@ProAmpac.com

Contacts

Kristy Paulin
ProAmpac
(413) 875-9872
Kristy.Paulin@ProAmpac.com