SOSLAB's LiDAR ‘ML’ voor auto wint de CES Innovation Award

Fish-eye Solid-state LiDAR uitgebracht op CES 2021.

De professionele leverancier van LiDAR-sensoren SOSLAB heeft de CES 2021 Innovation Awards gewonnen voor hun solid-state LiDAR ML voor motorvoertuigen. De solid-state LiDAR ML voor autonome voertuigen heeft de Innovation Awards gewonnen in de categorie Voertuigintelligentie en transport. Deze prijs erkent de uitmuntendheid van dit product ML: compact LiDAR zonder het verplaatsen van onderdelen binnenin het voertuig, wat eenvoudiger gebruik van voertuigsensoren mogelijk maakt in termen van grootte, gewicht en stabiliteit. ML is gemakkelijk te fabriceren in massaproductie met een eenvoudig structureel ontwerp dat naar verwachting aandacht zal trekken op de LiDAR-markt voor motorvoertuigen. ML zal alleen worden geleverd aan strategische partners, terwijl prototypeproducten op de mondiale markt worden gelanceerd op de CES 2021. Meer informatie over ML is te vinden in de stand van SOSLAB op de CES 2021-beurs die online wordt gehouden van 11 tot 14 januari. (Foto: Business Wire)

GWANGJU, Zuid-Korea--()--SOSLAB dat gespecialiseerd is in LiDAR, heeft de CES 2021 Innovation Awards gewonnen op 's werelds grootste elektronicabeurs' CES 2021 'voor zijn Solid-state LiDAR ‘ML’ voor auto's.

De CES Innovation Awards worden uitgereikt door ongeveer 50 deskundige juryleden die elk jaar de meest innovatieve producten in 28 categorieën selecteren. De producten die voor deze innovatieprijs zijn geselecteerd, worden op 11 januari getoond op de CES Innovation Showcase.

SOSLAB’s Solid-state LiDAR ‘ML’ voor autonome voertuigen heeft de Innovation Awards gewonnen in de categorie Vehicle Intelligence & Transportation. Deze onderscheiding erkent de voortreffelijkheid van dit product ML: Compacte LiDAR zonder bewegende onderdelen binnenin, waardoor de voertuigsensor eenvoudiger kan worden ingezet in termen van grootte, gewicht en stabiliteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SOSLAB
Ellie Yeojin Kim / Marketing Manager
+82-62-973-5051
ellie.kim@soslab.co

Contacts

SOSLAB
Ellie Yeojin Kim / Marketing Manager
+82-62-973-5051
ellie.kim@soslab.co