SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, kondigt haar 2021 Society Awards aan

De 21 vooraanstaande prijswinnaars vertegenwoordigen prestaties in een breed scala van op licht gebaseerde wetenschappen, evenals belangrijke vorderingen die door deze technologieën zijn gemaakt

Maryellen Giger, the A.N. Pritzker Professor of Radiology at the University of Chicago, is recognized with the 2021 SPIE Directors’ Award. (Photo: Business Wire)

BELLINGHAM, Wash.--()--De prijzencommissie van SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, heeft vandaag de ontvangers van haar prestigieuze jaarlijkse prijzen bekendgemaakt. Ter ere van transformatieve vorderingen op meerdere gebieden – waaronder geneeskunde, astronomie, lithografie, optische metrologie en gemeenschapsgerichte prestaties – erkennen de prijzen van de Society zowel technische prestaties als toegewijde service aan SPIE en ondersteuning van haar organisatorische missie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets