P&G verbindt zich ertoe om tegen 2030 2 miljard mensen in staat te stellen gezonde mondverzorging gewoonten aan te nemen

  • De duurzaamheidsdoelen van Oral-B & Crest helpen bij het stimuleren van gezonde gewoonten voor mens en milieu
  • Platform ondersteunt de duurzaamheidsdoelen Ambition 2030 van Procter & Gamble

Oral-B’s Clic manual toothbrush allows for the replacement of brush heads, resulting in 60% less plastic used over two years compared to a regular toothbrush changed every 3 months. (Photo: Business Wire)

CINCINNATI--()--Procter & Gamble (P&G) Oral Care streeft ernaar gezonde mondverzorging gewoonten te bevorderen om de gezondheid van mensen te transformeren en tegelijkertijd de impact op de planeet te verminderen door middel van haar nieuwe duurzaamheidsverplichtingen. Het platform, “Healthy Smiles. Healthy Lives. Healthy Planet.”, begeleidt haar merken voor mondverzorging, waaronder Oral-B en Crest, om de levensveranderende kracht van gezonde mondverzorging gewoonten voor iedereen te ontsluiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

North America
Velvet Gogol Bennett, P&G
gogolbennett.vc@pg.com

Europe
Paola Mulas, P&G
mulas.p@pg.com

Contacts

North America
Velvet Gogol Bennett, P&G
gogolbennett.vc@pg.com

Europe
Paola Mulas, P&G
mulas.p@pg.com