Hilton introduceert Hilton EventReady Hybrid Solutions voor vergaderingen en evenementen, met een naar verwachting grotere vraag in 2021

Wereldwijd programma start voor Hybrid-Ready Hotels in de VS, Canada, Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA)

To address the dramatic shift in how people meet and celebrate, Hilton is introducing a set of Hilton EventReady Hybrid Solutions. (Photo: Business Wire)

MCLEAN, Va.--()--MCLEAN, Va. - (BUSINESS WIRE) - Nu we uit een jaar van onzekerheid komen, is één zakelijke realiteit glashelder: hybride vergaderingen en evenementen zijn blijvend. Om deze dramatische verschuiving in de manier waarop mensen elkaar ontmoeten en vieren aan te pakken, introduceert Hilton een reeks Hilton EventReady Hybrid Solutions. De nieuwe reeks aanbiedingen, die zal blijven evolueren, leidt evenementplanners naar de hybride hotels van Hilton en biedt hen ook planningshulpmiddelen, waaronder een uitgebreid Hilton EventReady Playbook en flexibele aanbiedingen voor klanten.

Met elke vergadering en evenementervaring die wordt geleverd door toegewijde medewerkers, als onderdeel van de Hilton EventReady Hybrid Solutions, zullen deelnemende hotels toegang hebben tot uitgebreide trainingsbronnen voor medewerkers om hun kennis van hybride evenementen op te bouwen en te versterken.

Contacts

Colleen Hart
Director, Global
Colleen.Hart@Hilton.com
Enterprise Communications

Contacts

Colleen Hart
Director, Global
Colleen.Hart@Hilton.com
Enterprise Communications