IHS Towers verwerft de 1.000-site Skysites Business in Brazilië

LONDEN & SÃO PAULO--()--IHS Holding Limited (“IHS Towers”), een van de grootste onafhankelijke eigenaren, operators en ontwikkelaars van gedeelde telecommunicatie-infrastructuur ter wereld op basis van het aantal torens, heeft de overname afgerond van Skysites Holdings SA (“Skysites”), de gespecialiseerde leverancier van kleine cellen en stedelijke telecommunicatie-infrastructuur in Brazilië.

De activiteiten van Skysites, die ongeveer 1.000 locaties omvatten, samen met exclusieve toegang tot tienduizenden premium vastgoedlocaties in stedelijke omgevingen, zullen de komende maanden volledig worden geïntegreerd in de Braziliaanse activiteiten van IHS Towers.

De overname, de tweede IHS Towers-transactie in 12 maanden in Brazilië, voegt verdere verdieping toe aan de sterke punten en expertise van IHS Towers – de innovatieve stedelijke oplossingen van Skysites, waaronder small cell en cell pole solutions, en haar uitgebreide ervaring in stedelijke diepgaande operationele kennis en technologische innovatie van IHS Towers. De overname onderstreept de voortzetting van de groeistrategie van IHS Towers en verstevigt het 20-jarige trackrecord van IHS Towers op het gebied van opkomende markten. Deze overname zal het klantenaanbod van IHS Towers versterken en ervoor zorgen dat het goed gepositioneerd is om de aanstaande uitrol van 5G in Brazilië te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Georgina Parkes/ Jessica McGhie
communications@ihstowers.com

Contacts

Georgina Parkes/ Jessica McGhie
communications@ihstowers.com