Withings selecteert Sequans LTE-M/NB-IoT Monarch 2-platform om zijn volgende generatie slimme gezondheidsapparaten aan te sluiten

PARIJS--()--Sequans Communications SA (NYSE: SQNS) heeft aangekondigd dat Withings, pionier op het gebied van de verbonden gezondheidsbeweging, de Monarch 2 LTE-M/NB-IoT-technologie van Sequans heeft gekozen als basis voor de volgende generatie van verbonden IoT gezondheidsapparaten. Withings bouwt een breed scala aan apparaten voor gezondheidsmonitoring, waaronder activity trackers, lichaamsgewicht- en cardio-monitoren, bloeddrukmeters en geavanceerde slaapanalysatoren.

“We hebben Monarch 2 gekozen als basis voor onze volgende generatie verbonden gezondheidsoplossingen omdat we geloven dat Monarch 2 de meest geavanceerde cellulaire LTE-M/NB-IoT-connectiviteitstechnologie is die momenteel beschikbaar is”, aldus Xavier Debreuil, productdirecteur van Withings. “Monarch 2 biedt alles wat we zochten – LTE-M mobiele connectiviteit met een ongeëvenaard laag stroomverbruik, geavanceerde geïntegreerde functies en een zeer kleine vormfactor. We zijn vooral blij met het uitzonderlijk lage stroomverbruik van de Monarch 2, waardoor de batterij langer meegaat, zelfs bij gebruik van eenvoudige batterijen, waardoor deze apparaten gemakkelijker te beheren zijn en regelmatig gebruik wordt aangemoedigd.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sequans media relations: Kimberly Tassin (USA), +1.425.736.0569,  kimberly@sequans.com
Sequans investor relations: Claudia Gatlin (USA), +1 212.830.9080,  claudia@sequans.com

Contacts

Sequans media relations: Kimberly Tassin (USA), +1.425.736.0569,  kimberly@sequans.com
Sequans investor relations: Claudia Gatlin (USA), +1 212.830.9080,  claudia@sequans.com