A Zynga-val együttműködve a Black Eyed Peas együttes arra buzdítja rajongóit, hogy a #PlayApartTogether közösségi kampány során az év végi ünnepek idején játsszanak virtuálisan együtt

A platinalemezes úttörő együttes a folytatódó játékipari kampány keretében közzétett üzenetében háláját fejezi ki és arra kéri rajongóit, hogy az év végi ünnepek biztonságos megünneplése érdekében tartsák be a társadalmi távolságtartási szabályokat

--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

KI:
Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) együttműködik a neves művészekből álló, nemzetközi ismertségű Black Eyed Peas együttessel, hogy az év végi ünnepek kapcsán a pozitív hozzáállásról és reményről szóló, bátorító üzeneteket juttassanak el az emberekhez.

MIT:
A #PlayApartTogether elnevezésű, díjnyertes játékipari kampány folytatásaként a Black Eyed Peas üzeneteket rögzített, melyben bátorítják rajongóikat, és kifejezik reményüket, hogy az ünnepek mindenki számára egészségben és biztonságban telnek. A Grammy-díjas csapat alapító tagja, Taboo a Black Eyed Peas különleges, egyedi stílusát tükröző, személyes videófelvételeket készített, amelyeket a videójátékokat fejlesztő és forgalmazó több mint 80 cég a #PlayApartTogether hálózaton keresztül oszt majd meg a felhasználókkal annak érdekében, hogy fényt és melegséget hozzanak ennek az eddigi történelem során példa nélkül álló ünnepi időszakba.

IDÉZET:
„A #PlayApartTogether kampány elindításának célja az volt, hogy az elkötelezett játékosokból álló felhasználók hatalmas táborát a COVID-19 terjedésének megállításáért való küzdelemre és embertársaikról való gondoskodásra buzdítsa” – magyarázta Bernard Kim, a Zynga Publishing egységének elnöke. „Rendkívül hálásak vagyunk a mind a kultúra, mind a zene területén mérhetetlenül nagy hatást gyakorló Black Eyed Peas-nek azért, hogy bátorító és inspiráló üzenetekkel támogatják a mozgalmat annak érdekében, hogy bizakodva nézhessünk az új év elé. Arra kérünk mindenkit, hogy maradjon erős, ügyeljen a biztonságra, őrizze meg pozitív hozzáállását, és ne felejtse el, hogy nincsen egyedül a járvány ellen folytatott küzdelemben.”

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK:
A #PlayApartTogether elnevezésű kampány a játékipar globális kezdeményezése, mely a fizikai távolságtartásra vonatkozó szabályok és a COVID-19-járvány elleni küzdelem során alkalmazott egyéb, a hatékony megelőzést szolgáló előírások betartására ösztönzi a mobiljátékosok hatalmas, globális táborát. A Zynga vezetésével elindított és mostanra már több mint 60 vállalat részvételével folyó #PlayApartTogether kampány kulcsfontosságú információkat és szórakoztatást biztosít, illetve kapcsolatot teszt lehetővé a fizikailag egymástól távol lévő játékosok közt szerte a világon.

KIEGÉSZÍTŐ KÉP- ÉS VIDEÓANYAGOK:
A kiegészítő kép- és videóanyagok a következő internetes címen érhetők el: http://bit.ly/PATHoliday

Amit a Zynga-ról tudni kell…
A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Előremutató állítások
Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a Black Eyed Peas #PlayApartTogether kezdeményezésben való részvételére vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a „kilátások”, „prognosztizált”, „tervezett”, „szándékozik”, „lesz”, „várakozásaink szerint”, „úgy hisszük”, „célunk”, illetve „várhatóan”, és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett célok elérése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ a feltételezett fejlemények bekövetkezésétől, valamint különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban „SEC”]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

ZYNGA MÉDIAKAPCSOLATOK:
Dana Whitney | dwhitney@zynga.com

Contacts

ZYNGA MÉDIAKAPCSOLATOK:
Dana Whitney | dwhitney@zynga.com