Health Professionals Petitie CDC voor de Oriëntatie: Amerikanen gebruiken neussprays om COVID-19 pandemie te bestrijden; Artsen gebruiken het bij behandelen van patiënten

“Studies tonen aan dat neussprays, zoals Xlear, het risico op overdracht en infectie van COVID-19 verminderen”

WASHINGTON--()--Vandaag heeft een consortium van 15 artsen, verpleegkundigen en andere beroepsbeoefenaren in de volksgezondheid een verzoekschrift ingediend bij de Centers for Disease Control om richtsnoeren uit te vaardigen waarin wordt opgeroepen: Amerikanen om neussprays te gebruiken om de COVID-19-pandemie te bestrijden; en artsen om ze te gebruiken bij de behandeling van COVID-19-patiënten.

De petitie is ook op Change.org geplaatst en medische professionals zoeken hiervoor ondersteuning van alle Amerikanen: https://www.change.org/cdcguidance

De petitie roept in het bijzonder CDC op om Amerikanen te vertellen neussprays te gebruiken als onderdeel van een gelaagde verdediging tegen COVID-19. ‘Je wast je handen; je moet ook je neus wassen. Je draagt een masker en sociale afstand; je moet dat doen en een neusspray gebruiken ”, zei dr. Alonzo Jones, een van de indieners, en een uitvinder van een van de bestudeerde neussprays.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeff Gulko
617.304.7339
jeff@thegulkogroup.com

Contacts

Jeff Gulko
617.304.7339
jeff@thegulkogroup.com