NTT: CEO’s zien grote kansen in opkomende technologieën om sociale uitdagingen aan te pakken

TOKIO--()--WSJ Intelligence voerde een nieuwe internationale CEO-enquête uit voor de wereldwijde leverancier van technologie en zakelijke oplossingen NTT (TOKYO: 9432). Het onderzoek richtte zich op de dringende noodzaak van complexe digitale technologieën die het voor bedrijven en samenlevingen mogelijk hebben gemaakt om te blijven functioneren te midden van de wereldwijde Covid-19-pandemie.

WSJ Intelligence’s wereldwijde onderzoek omvatte 352 CEO’s van grote bedrijven die tien grote industrieën vertegenwoordigen, in vijftien landen. De ondervraagde CEO’s werden gevraagd naar de rol van hun bedrijf in de samenleving, hun strategieën voor sociale impact, de betrokken stakeholders en hoe die strategieën werden beïnvloed door de pandemie. In dit onderzoek werd ook gekeken naar het vertrouwen van de CEO’s in een reeks nieuwe en opkomende technologieën, en hoe die innovaties de wereld zouden kunnen helpen om enorme sociale uitdagingen aan te gaan, zoals de wereldwijde toeleveringsketen, de toekomst van werk en gezondheid en welzijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yuzo Aramaki
Associate Manager
Press Relations of NTT Corporation
Mail:  ntt-cnr-ml@hco.ntt.co.jp

Release Summary

WSJ Intelligence undertook a new international CEO survey for global technology and business solution provider NTT.

Contacts

Yuzo Aramaki
Associate Manager
Press Relations of NTT Corporation
Mail:  ntt-cnr-ml@hco.ntt.co.jp