Tegra118 geselecteerd door Challenger om inkomsten- en factuurbeheer te versterken

Advantage Fee™ verbetert de facturering van vergoedingen en de efficiëntie van facturen, elimineert handmatige processen en minimaliseert risico’s

WARREN, NJ--()--Tegra118, een vooraanstaande leverancier van technologieoplossingen voor vermogensbeheer en vermogensbeheer – en een portefeuillebedrijf van Motive Partners, een gespecialiseerde private-equityfirma – hebben vandaag aangekondigd dat Challenger nu een Tegra118-klant is vanwege zijn uitgebreide cloud -gebaseerde oplossing voor facturering, inkomstenbeheer en rapportage. Challenger, de grootste lijfrenteprovider en een van de snelst groeiende fondsbeheerders in Australië, zal vertrouwen op Tegra118’s Advantage Fee™ -platform om de kwaliteit en productiviteit van factuurverwerking te verbeteren, de transparantie en nauwkeurigheid van complexe vergoedingsschema’s te vergroten en de interfaces tussen boekhoudsystemen te stroomlijnen – dit alles terwijl de klantenservice en ondersteuning wordt verbeterd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations:
Tricia Viola
Vice President, Marketing
Tegra118
Tel: 201 253 3389
tricia.viola@fiserv.com

Contacts

Media Relations:
Tricia Viola
Vice President, Marketing
Tegra118
Tel: 201 253 3389
tricia.viola@fiserv.com