Het nieuwe Moody's Analytics Early Warning System helpt kredietrisico's sneller te identificeren

NEW YORK--()--Moody's Analytics heeft vandaag zijn nieuweEarly Warning System aangekondigd, een enkel platform dat meerdere vroege signalen van kredietrisico identificeert en om kredietprofessionals te helpen bij het nemen van bruikbare beslissingen en effectiever toezicht te houden op hun portefeuilles.

Het Early Warning System is toegankelijk via de Moody's Analytics CreditEdge™ en RiskCalc™ oplossingen en stelt gebruikers in staat om snel risicobedrijven in hun portefeuille te identificeren, zodat ze tijdig actie kunnen ondernemen.

De aanhoudende economische onzekerheid maakt het moeilijker om risico's te identificeren. Kredietprofessionals moeten gebruik maken van veel, soms tegenstrijdige signalen, zoals financiële ratio's, kredietratings, aandelenkoersen, kans op wanbetaling, downgrade-risico, macro-economische gegevens en nieuws. De nieuwe Early Warning Score, een onderdeel van het Early Warning System, synthetiseert verschillende kredietrisico-indicatoren (inclusief gegevens van de Moody's Analytics Credit Sentiment Score™ oplossing, een AI-gestuurde vertolker van nieuwssentiment) om een algemene beoordeling van kredietverslechtering te geven. De Early Warning Score, gecombineerd met vooraf ingevulde financiële gegevens en geautomatiseerde workflows, helpt portfoliomanagers actie te ondernemen voordat waarde verloren gaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.