Deenova voltooit het ontwerp, de re-branding en de virtuele rondleiding door zijn oplossingen van wereldklasse

MILAAN--()--Deenova kondigde vandaag de voltooiing aan van de re-branding van het bedrijf en het opnieuw ontwerpen van zijn website in vijf talen, speciaal ontwikkeld voor Covid-19-tijden, inclusief virtuele tour en zelfconfiguratietools voor zijn oplossingen van wereldklasse, samenvallend met het ongekende internationale succes van het bedrijf in 2020.

Gaspar G. De Viedma, vice-voorzitter van de raad van bestuur van Deenova, verklaarde: “Het verkoop- en marketingteam van Deenova heeft zojuist een nieuwe industriestandaard opgesteld voor de introductie van Pharmacy Automation oplossingen in de medische sector, automatisch geconfigureerd op de website van Deenova, en gekoppeld aan specifieke evidence-based voordelen en R.O.I. Gedurende mijn 35 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de technologie branche, heb ik nog nooit iets meegemaakt dat zelfs maar in de buurt kwam van de lancering van Deenova, wat eens te meer aantoont waarom het zijn marktleidende positie behoudt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contacts at Deenova:
Christophe Jaffuel, Elisa Mariotti
e.mariotti@deenova.com, +39 0523 785311

Contacts

Contacts at Deenova:
Christophe Jaffuel, Elisa Mariotti
e.mariotti@deenova.com, +39 0523 785311