CSC Global Financial Markets neemt FIRSTCORP PTE over. LTD in Singapore

WILMINGTON, Del.--()--CSC, een wereldleider in wereldwijde zakelijke, juridische, fiscale en digitale merkdiensten, is verheugd aan te kondigen dat het FIRSTCORP PTE heeft overgenomen. LTD (FIRSTCORP) en zijn dochterondernemingen, een in Singapore gevestigde dienstverlener van bedrijfssecretaris- en administratiediensten aan bedrijven en alternatieve vermogensbeheerders.

FIRSTCORP biedt diensten aan op het gebied van bedrijfsvorming, bedrijfssecretariaat en domiciliëring. Het is gespecialiseerd in de oprichting en doorlopende administratie van bedrijven in Singapore en zakelijke entiteiten in andere belangrijke financiële centra, waaronder Hong Kong en andere rechtsgebieden zoals de Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden en Labuan. Door de administratieve en bedrijfssecretariële nalevingsverantwoordelijkheden van bedrijven die actief zijn in die rechtsgebieden te beheren – samen met haar sterke netwerk van partners – stellen de diensten van FIRSTCORP haar klanten in staat om te navigeren in de steeds complexere internationale regelgevingsomgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Crozier
Public Relations Manager
(302) 636 5401 x. 65526
CSC News Room

Contacts

Laura Crozier
Public Relations Manager
(302) 636 5401 x. 65526
CSC News Room