De EDGE van de VAE is als eerste in het Midden-Oosten opgenomen in de top 25 van militaire bedrijven ter wereld

Ranglijstgegevens vrijgegeven door SIPRI, specialist in wapenbranche database

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--EDGE, de geavanceerde technologiegroep van de VAE voor defensie en daarbuiten, markeerde zijn eerste jaar door het Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) tot de top 25 van militaire leveranciers ter wereld te behoren, een denktank die gespecialiseerd is in data-analyse van onder meer militaire uitgaven en wapenhandel.

Aangezien dit de eerste keer is dat een bedrijf in het Midden-Oosten wordt genoemd als een van de grootste fabrikanten van defensie original equipment manufacturers (OEM’s) en beveiligingsexporteurs, is de aanwezigheid van EDGE een opmerkelijke ranglijst voor de VAE en de regio in bredere zin. Anderen op de ranglijst waren onder meer Lockheed Martin, de Aviation Industry Corp of China (AVIC), BAE Systems, Thales, Almaz-Antey en Rolls Royce.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kevin Healy, +971589489431
kevin.healy@edgegroup.ae

Contacts

Kevin Healy, +971589489431
kevin.healy@edgegroup.ae