Posiflex wint Taiwan Excellence Award met All-in-One POS en introduceert een spannende nieuwe lijn kiosken

Posiflex's HS-3314A wint Taiwan Excellence Awards 2021 (Foto: Business Wire)

TAIPEI, Taiwan--()--Posiflex Technology, Inc., een wereldleider op het gebied van verkooppunten (POS), zelfbedieningskiosken en ingebedde computertechnologieën. Posiflex is sinds de oprichting in 1984 gefocust op producttoepassingen van trends op de retailmarkt en streeft ernaar de operationele efficiëntie van gebruikers te verbeteren met geavanceerde technologie sinds de oprichting in 1984. Posiflex is vereerd met de Taiwan Excellence Award 2021 voor zijn innovatieve alles-in-één Android POS, HS-3314A.

Het Ministerie van Economische Zaken van Taiwan heeft de Taiwan Excellence Awards in 1993 ingesteld. Kandidaten die in aanmerking komen, worden onderworpen aan vier belangrijke aspecten van “R&D”, “Design”, “Kwaliteit” en “Marketing” om uitstekende producten te identificeren die “Innovatieve waarde” bieden terwijl wordt "gemaakt in Taiwan". Producten die zijn geselecteerd voor de Taiwan Excellence Awards zouden als voorbeeld dienen voor de binnenlandse industrie en door de overheid internationaal worden gepromoot om het creatieve imago van Taiwanese bedrijven vorm te geven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Posiflex Group Press: Brad Chou, marketing@posiflex.com.tw

Contacts

Posiflex Group Press: Brad Chou, marketing@posiflex.com.tw