C3.ai maakt winnaars van COVID-19 Grand Challenge bekend

Hoofdprijs toegekend aan Machine Learning-model dat COVID-19-diagnoses nauwkeuriger voorspelt

Zeven nieuwe datawetenschapsprojecten hebben $ 200.000 aan geldprijzen uitgereikt om onderzoek naar COVID-19 te versnellen

REDWOOD CITY, Californië--()--C3.ai, een toonaangevende leverancier van artificial intelligence (AI) software voor het versnellen van digitale transformatie, heeft vandaag de winnaars bekendgemaakt van de C3.ai™-COVID-19 Grand Challenge. De wereldwijde wedstrijd, gelanceerd op 15 september, moedigde ontwikkelaars, datawetenschappers, studenten en creatieve geesten aan om data science-technieken en -strategieën van wereldklasse te ontwikkelen die nieuw COVID-19-onderzoek versnellen en slimme en veilige besluitvorming stimuleren. De C3.ai COVID-19 Grand Challenge biedt een kans om besluitvormers op lokaal, staats- en federaal niveau te informeren en de manier waarop de wereld met deze pandemie wordt geconfronteerd, te transformeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lisa Kennedy
415-914-8336
pr@c3.ai

Contacts

Lisa Kennedy
415-914-8336
pr@c3.ai