Odense Investor Summit laat investeerders kennismaken met 15 veelbelovende robotbedrijven in de Europese robotkapitaal

Nieuwe investeerders hebben nu de mogelijkheid om een aandeel te hebben in een verscheidenheid aan krachtige robottechnologieën die zijn ontwikkeld door 15 bedrijven uit Denemarken, Israël, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden en Zwitserland.

ODENSE, Denemarken--()--In slechts vijf jaar tijd hebben robotachtige start-ups zich gevestigd in Odense, Denemarken – de robothoofdstad van Europa – meer dan 976 miljoen USD aangetrokken. Dit jaar krijgen de lokale Deense ondernemers gezelschap van bedrijven uit de RobotUnion Super Stars; finalisten van het pan-Europese robotacceleratieprogramma. Het evenement wordt gesponsord door Vækstfonden, het investeringsfonds van de Deense staat, met als doel overeenkomsten te sluiten tussen vooraanstaande Deense ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal, en internationale topinvesteerders die op jacht zijn naar de volgende “gouden gans”in de wereld van robotica.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Malene Grouleff
Grouleff Communications
Malene@grouleff.it
+45 28915809

Contacts

Malene Grouleff
Grouleff Communications
Malene@grouleff.it
+45 28915809