Crest, Oral-B en Blend-a-med kondigen de lancering aan van hun allereerste recyclebare HDPE-tandpastabuisjes in Noord-Amerika en Europa

  • Procter & Gamble (P&G) zal in januari 2021 beginnen met de omschakeling naar de recyclebare HDPE-buizen voor Crest, Oral-B en Blend-a-med en zal doorgaan tot volledige conversie, tegen 2025 voor de VS en Europa.
  • Met de lancering van de eerste HDPE-tubes kunnen miljoenen huishoudens hun tandpasta-verpakkingen recyclen in bestaande recyclingstromen.

CINCINNATI--()--Vandaag onthult Procter & Gamble Oral Care zijn nieuwste verpakkingsinnovatie voor zijn toonaangevende tandpastamerken Crest, Oral-B en Blend-a-med. Deze aankondiging verhoogt het niveau van recycleerbaarheid van zijn tandpastatubes, als onderdeel van de P&G Ambition 2030-toezeggingen om 100% recyclebare of herbruikbare verpakkingen te realiseren.

De leidende mondverzorgingsmerken Crest en Oral-B, en het Europese merk Blend-a-med, beginnen in januari 2021 met de overstap en zullen doorgaan tot volledige conversie tegen 2025.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

North America
Velvet Gogol Bennett, P&G
gogolbennett.vc@pg.com

Europe
Paola Mulas, P&G
mulas.p@pg.com

Contacts

North America
Velvet Gogol Bennett, P&G
gogolbennett.vc@pg.com

Europe
Paola Mulas, P&G
mulas.p@pg.com