MFA lanceert MulteFire 1.0-certificeringsprogramma ter ondersteuning van interoperabel apparaatecosysteem voor particuliere draadloze netwerken

Programma certificeert Nokia Small Cell and Customer Premise Equipment (CPE) als eerste MulteFire 1.0-compatibele apparaten

FREMONT, Californië--()--De MulteFire Alliance (MFA) heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar MulteFire 1.0 Certification Program. Bovendien is het eerste CPE-apparaat (Customer Premise Equipment) gecertificeerd conform.

Met MulteFire-technologie kunnen organisaties nu kosteneffectief hun eigen privé LTE-netwerk inzetten en de voordelen realiseren van betere capaciteit, dekking, mobiliteit en ingebouwde beveiliging die nodig zijn voor gebruiksscenario’s van industrie 4.0.

De MulteFire 1.0-specificatie definieert LTE-werking in niet-gelicentieerde en gedeelde spectrumbanden, inclusief de wereldwijde 5 GHz-band. Het certificeringsprogramma test eNodeB’s samen met UE’s op conformiteit met de MulteFire 1.0-specificatie om een ​​interoperabel, wereldwijd apparaatecosysteem te garanderen voor gebruik in niet-gelicentieerd of gedeeld radiospectrum. Door de behoefte aan gelicentieerd spectrum weg te nemen, helpt MulteFire de instapkosten te verlagen en snelle, veilige draadloze privé-netwerkimplementatie te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MulteFire Alliance
Lori Mesecke, +1-503-459-9150
press@multefire.org

Contacts

MulteFire Alliance
Lori Mesecke, +1-503-459-9150
press@multefire.org