Ultivue en Indivumed partner voor onderzoek en geneesmiddelenontwikkeling in gepersonaliseerde oncologie

HAMBURG, Duitsland & CAMBRIDGE, Mass.--()--Ultivue en Indivumed hebben vandaag aangekondigd dat de twee bedrijven een samenwerkingsverband zijn aangegaan om onderzoek en geneesmiddelenontwikkeling op het gebied van gepersonaliseerde oncologie verder te versnellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20201118005281/en/

De deal verbindt het enorme scala aan gestandaardiseerde en volledig vergelijkbare weefselbiospecimens van Indivumed en analytische ervaring in IHC-technologie met het InSituPlex-platform van Ultivue voor multiplex-immunofluorescentie met hoge doorvoer. Ultivue’s gestandaardiseerde testontwikkeling voor fenotypering van het hele weefsel, in combinatie met de multi-omics oncologische weefselbiobank van Indivumed en de mogelijkheden om IHC-multiplex-assays uit te voeren, zal diepere inzichten in de tumorbiologie mogelijk maken en complexe mechanismen van kanker onthullen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christopher Hynes
Ultivue
christopher.hynes@ultivue.com

Indivumed
press@indivumed.com

Contacts

Christopher Hynes
Ultivue
christopher.hynes@ultivue.com

Indivumed
press@indivumed.com