Varför förtjänar det taiwanesiska skönhetsmärket O’right en gyllene biljett till den nordiska marknaden?

Lyko joins forces with O’right, opening the door for the Taiwanese brand to make its green values and products seen in the Nordic region. (Photo: Business Wire)

TAIPEI, Taiwan--()--I takt med att coronaviruset sprider sig runt om i världen fortsätter det taiwanesiska gröna skönhetsmärket O’right att göra omfattande framsteg inom hållbarhet. I år skapade O’right rubriker genom att öppna sin butik i Isetan Shinjuku, ett av de större varuhusen i Japan. Nu har det innovativa märket nått Lyko, en svensk skönhets- och hårvårdskedja som snabbt har blivit den nordiska marknadens ledande aktör i branschen. Nyligen tilldelades den gröna innovatören Good Design Gold Award (Japans Good Design Award är en av världens fyra främsta utmärkelser inom design) för sin senaste innovation – världens grönaste tandkräm – för att erbjuda nya gröna lifestyle-lösningar världen över. O’right forsätter sitt åtagande att göra det bästa för människorna, samhället och jorden och uppmanar företag och människor att följa detta exempel. Det som började som ett litet och okänt namn i Taiwan har nu utvecklats till ett skönhetsmärke med noll koldioxidavtryck som tar skönhetsbranschen med stormsteg.

Ett visionärt varumärke som är här för att stanna

O’right och den svenska skönhetsåterförsäljaren Lyko möttes på Cosmoprof Bologna. Lyko grundades i världens mest hållbara land. De samarbetar med varumärken och lagerför produkter som överensstämmer med deras egna värderingar och uppfyller deras höga krav. O’right har visat vägen mot hållbarhet i flera år, från sin innovativa 8 Free-standard för att skapa giftfria, rena och flerfaldigt prisbelönta gröna produkter till att nyligen motta etiketten ”USDA Certified Biobased Product”. I år siktar företaget på att uppnå noll koldioxidavtryck (koldioxidneutralitet) för 77 av sina produkter. O’right’s åtagande för hållbarhet återspeglas inte bara i dess värderingar, utan även från produktformler till förpackningar. Det banbrytande företaget uppvisar en positiv social och miljömässig inverkan samt kraftfulla visionära budskap som rättfärdigar dess värde och inspirerade den svenska kedjan att investera helhjärtat i. Man kan lugnt säga att kosmetikabranschen ser på med spänning medan partnerskapet mellan två företag med samma värderingar från öst och väst blommar ut i något fantastiskt.

Grönt utan gränser

Lyko driver Sveriges största e-handelssajt med 4 miljoner besökare i månaden i genomsnitt, tillsammans med 37 fysiska butiker i Sverige och Norge. Lyko samarbetar med O’right och öppnar portarna för det taiwanesiska märkets intåg med sina gröna värderingar och produkter på den nordiska marknaden. O’rights gröna produkter har till och med hamnat på e-handelsplattformens försäljartopplista. Som ett märke med noll koldioxidavtryck anser O’right att nyckeln till större inflytande i alla delar av världen är att inspirera till gröna levnadssätt och konsumtionsvanor. När det gäller hållbarhet spelar avstånd och nationsgränser ingen roll.

Har O’right, ett litet taiwanesiskt företag från det lilla landet Taiwan, vad som krävs för att erövra den nordiska marknadens skönhetssektor? O’right är fast beslutet om att visa upp sina gröna värderingar och imponera på kunderna med sina holistiska, gröna livsstilslösningar och innovativa trender.

Detta meddelandes ursprungliga källspråkstext är den officiella versionen. Översättningar tillhandahålls endast som ett stöd och skall jämföras med källspråkstexten, vilken är den enda versionen av texten som har rättslig verkan.

Contacts

Lorella Chan
Public Relations Specialist
Telefon: +886 (3) - 4116789
E-post: Lorella_Chan@oright.com.tw

Contacts

Lorella Chan
Public Relations Specialist
Telefon: +886 (3) - 4116789
E-post: Lorella_Chan@oright.com.tw