Společnost Hillstone Networks získala již po 7. cenu Magic Quadrant za své síťové firewally

SANTA CLARA, Kalifornie--()--Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení pro řízení rizik a zabezpečení firemních sítí, dnes oznámila, že získala cenu Gartner Magic Quadrant za své síťové firewally.

„Staré přísloví praví, že cvik dělá mistra,“ řekl Tim Liu, technický ředitel a spoluzakladatel firmy Hillstone Networks. „Cenu Magic Quandrant za síťové firewally jsme získali již sedmým rokem v řadě (2 roky z toho jsme navíc ocenění získali i za přehled kritických schopností těchto sítí, který je jejich nedílnou součástí). Domníváme se, že naše orientace na potřeby zákazníků v oblasti ochrany jejich sítí nám k zisku tohoto ocenění velmi pomohla.“

Firma Hillstone nabízí pestré portfolio řešení a služeb pro zabezpečení sítí, které jsou založeny na mikrosegmentaci a cloudových technologiích. Mezi prověřená řešení firmy Hillstone, mimo jiné, patří:

Řešení společnosti Hillstone dnes chrání již více než 18 000 firem. Díky tomu se domníváme, že je jasné proč si nás zákazníci vybírají a proč získáváme ocenění.

*: Gartner, Ocenění Magic Quadrant pro síťové firewally, Rajpreet Kaur, Adam Hils, Jeremy D’Hoinne, 9. listopadu 2020

Společnost Gartner nepodporuje žádného prodejce, produkt nebo službu uvedenou v našich výzkumných publikacích a nedoporučuje uživatelům technologie, aby si vybrali pouze ty prodejce, kteří mají nejvyšší hodnocení nebo jiné označení. Výzkumné publikace Gartner vyjadřují pouze názory výzkumné organizace Gartner a nesmí být vykládány jako faktická doporučení. Společnost Gartner odmítá veškeré domnělé či výslovné záruky v souvislosti s tímto výzkumem, a to včetně veškerých záruk prodejnosti nebo vhodnosti hodnocených produktů či služeb pro konkrétní účel.

O společnosti Hillstone Networks

Řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost, informace a ochranu a umožňují podnikům získat komplexní přehled a rychle řešit kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone, která jsou uznávaná předními analytiky a těší se důvěře předních světových společností, pomáhají zajistit celou organizaci, od posledního počítače až ke cloudu a navíc snižují celkové provozní náklady. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zeyao Hu
ředitel pro marketing