Veeva Link breidt uit naar 11 nieuwe therapeutische gebieden

Na succes in de oncologie, uitgebreid realtime dataplatform om een betere betrokkenheid te stimuleren met wetenschappelijke, klinische en digitale leiders op therapeutische gebieden

BARCELONA, Spanje--()--Veeva Systems (NYSE: VEEV) heeft vandaag Veeva Link aangekondigd voor 11 nieuwe therapeutische gebieden, waaronder bacteriële infecties, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastro-enterologie, hepatologie, nefrologie, neurologie, luchtwegen, reumatologie en virologie. Veeva Link verbindt miljoenen wetenschappelijke, klinische en digitale activiteiten om commerciële en medische teams real-time klantinformatie te bieden over belangrijke mensen per therapeutisch gebied. De toevoeging van 11 nieuwe therapeutische gebieden bouwt voort op het succes van Veeva Link for Oncology, dat vandaag wordt gebruikt door 6 van de 10 grootste farmaceutische bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com

Contacts

Roger Villareal
Veeva Systems
925-264-8885
roger.villareal@veeva.com