China Yiwu Imported Commodities Fair 2020 om producten uit 78 landen en regio’s te exposeren

Download

Loading media player...

China Yiwu Imported Commodities Fair 2020 to Exhibit Products from 78 Countries and Regions

YIWU, China--()--China Yiwu Imported Commodities Fair 2020, als een professioneel en marktgericht handelsplatform voor geïmporteerde grondstoffen, wordt gehouden op 13-16 november 2020 in Yiwu, een oostelijke stad van China, onder het thema “Gather Global Merchants, Share Free Trade Opportunities”.

Bekijk hier de laatste video van Yiwu Imported Commodities Fair:

https://www.facebook.com/yiwuimportfair/videos/1053171861821233/

https://www.instagram.com/p/CHehVqKHDY0/?igshid=1b48f18hh0rcz

Opgericht in 2012, heeft de beurs continu doorbraken gemaakt in termen van schaal, aantal exposanten en producten en effecten. Het wordt beschouwd als een van de eerste keus platforms voor buitenlandse merken van dagelijkse consumptiegoederen die de Chinese markt betreden, en is ook de eerste UFI-gecertificeerde beurs voor geïmporteerde consumptiegoederen in China. De tentoongestelde categorieën omvatten huishoudelijke artikelen, producten voor moeder en kind, schoonheid en persoonlijke verzorging, ambachten en geschenken, digitale gadgets, eten en drinken, sterke drank en wijn, speelgoed, accessoires, enz.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chim Chen
service@yiwufair.com

Contacts

Chim Chen
service@yiwufair.com