A videóágazat meghatározó, globális szereplője, a Brightcove új, merész márkaarculatot vezet be

A vezető szervezetek által a videóágazatban szaktekintélynek, valamint megbízható és innovatív szolgáltatónak tekintett Brightcove teljesen új vizuális megjelenéssel teszi még vonzóbbá márkája platformját

Download

Loading media player...

VIDEO THAT MEANS BUSINESS.™

BOSTON--()--Az üzleti vállalkozások számára biztosított, videókkal kapcsolatos megoldások és szolgáltatások terén globális vezetőnek számító Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV) ma bejelentette, hogy egy teljes mértékben újragondolt, újratervezett márkaarculatot vezet be, ideértve a cég megújult pozícionálását és hangját, valamint egy merész, új grafikus megjelenést. A márkaarculat átalakítására egy olyan időszakban kerül sor, amelyben a videó mind a fogyasztók, mind pedig a legkülönfélébb szektorokba tartozó vállalkozások körében teljes mértékben elfogadott, általános kommunikációs eszközzé vált. A megújult megjelenés ugyanakkor nagyobb hangsúlyt ad a vállalat küldetésének is, miszerint a cég a videós platformon folyó kommunikáció terén globális szinten is meghatározó, iránymutató szerepet kíván játszani a videók lejátszását biztosító szolgáltatóként, illetve a videók megosztása, bevételi forrásként való kiaknázása és a videók által nyújtott fogyasztói élmény alakítása terén, miközben piacvezető technológiájával biztosítja ügyfelei céljainak elérését.

A Brightcove több mint 15 éve a videóágazat fontos szereplője, és számos, a médiaszervezetek és vállalkozások által ma már világszerte használt újítás és díjnyertes technológia és szolgáltatás úttörője. Ma, amikor a videók alkalmazása rendkívüli módon felgyorsult és az ágazat exponenciális növekedést mutat, az új, dinamikus márkaarculattal a Brightcove azokat az állhatatos erőfeszítéseket szeretné jelképezni, amelyekkel folyamatosan igyekszik a videó kínálta lehetőségek határait kitolni, és egyben megerősíti arra irányuló elkötelezettségét, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa ügyfeleinek történeteik elmondásában.

"Ez az időszak fordulópontot jelent az ágazat számára: a videó iránt jelentkező igény hihetetlen lehetőségeket kínál azoknak a márkáknak, amelyek megértik, hogy a videó milyen fantasztikusan hatékonyan használható eszköz az emberek egyesítésére, elkötelezésére és a kommunikációra" - magyarázta Jeff Ray, a Brightcove vezérigazgatója. "Ügyfeleink közt megtalálhatók a világ leginnovatívabb vállalatai, és mi rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy partnerük lehetünk a fontos pillanatokat nyújtó tartalmak létrehozásában és ügyfeleikhez való eljuttatásában. Márkánk átalakításának célja a vállalat eddigi fejlődésének eredményeként kialakult, mai, modern identitásunk, ambícióink és az azok iránt a vállalatok való elkötelezettségünk tükrözése, amelyek a videót üzleti kommunikációjuk központi eszközének tekintik."

A több mint 50, az ágazat egészének fejlődését meghatározó szabadalommal rendelkező Brightcove számára a videó az alfa és az omega - ez a legfontosabb üzenet, amelyet a vállalat egyértelműen közvetít márkaarculata mostani átalakításával. Legyen az műsorszórási vagy publikációs, marketing vagy vállalati kommunikációs célokat szolgáló, virtuális rendezvényeket vagy élő streaminget biztosító videó - a Brightcove csapata büszkén mondhatja, hogy a videókkal kapcsolatos összes feladat elvégzésének terhét leveszi partnerei válláról, és még nem találkozott olyan, videóval kapcsolatos kihívással, amelyet nem tudott volna megoldani, vagy a megoldása céljából új megoldást kidolgozni.

A Brightcove áttörést képviselő megoldásait világszerte több mint 3381 ügyfél hasznosítja. Ügyfélkörébe tartoznak a különböző ágazatok vezető cégei, ideértve az olyan médiatitánokat, mint az SXSW és az AMC Networks, az élelmiszer- és italágazat óriásvállalatának számító Chick-Fil-A-t és Dunkin Brands-et, a szórakoztatási ágazatban iránymutató szerepet játszó Academy of Motion Picture Arts and Sciences-t és Tribeca Filmfesztivált, a virtuális oktatás egyik vezető vállalatát, a MasterClass-t, valamint olyan sportszervezeteket, mint az USGA U.S. Open, továbbá számos egyéb vállalatot és szervezetet.

Amit a Brightcove-ról tudni kell…

Ha egy videót jól készítenek el, erőteljes és hosszan tartó hatást képes kifejteni. Megnyitja a szíveket, megváltoztatja a gondolkodást és szabad teret enged a kreativitásnak. 2004-ben való alapítása óta a Brightcove díjnyertes technológiájával elkötelezetten támogatja ügyfeleit a videó hihetetlen erejének felfedezésében és kiaknázásában, lehetővé téve számukra világszerte több mint 70 országban, hogy merész, újfajta módon létesítsenek kapcsolatot közönségükkel.

A Brightcove küldetését olyan technológiák kifejlesztésével igyekszik teljesíteni, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak, teljes körű, kiemelkedő ügyféltámogatást biztosítva partnereinek és kiaknázva a globális infrastruktúrája kínálta szakértelmet és erőforrásokat. A videó a világ leglenyűgözőbb, legizgalmasabb médiuma. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.brightcove.com. Jelmondatunk: Video That Means Business™ (A videó, amely üzlet)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Chris Royal
brightcove@id-pr.com

Contacts

Chris Royal
brightcove@id-pr.com