We zijn er! Yooz wordt gelanceerd in België en Luxemburg

Bedrijven in de Benelux kunnen nu profiteren van de meest geautomatiseerde, papierloze purchase-to-pay-oplossing in Europa die naadloze integratie met alle ERP's biedt

AIMARGUES, Frankrijk--()--Yooz, een toonaangevende leverancier van purchase-to-pay (P2P)-automatiseringssoftware, kondigt de lancering aan van haar SAAS-oplossing in België en Luxemburg.

We stellen de slimste en krachtigste oplossingen ter beschikking van alle bedrijven in België en Luxemburg, ongeacht grootte of branche. Onze P2P-software sluit aan op alle ERP-pakketten (BOB 50, Microsoft, SAP, WinBooks, Oracle, Exact en NetSuite) die momenteel op de markt zijn.

Micropole, Sortlist en de Lavorel Hotels Group hebben gekozen voor Yooz voor hun boekhoudafdelingen en profiteren van de expertise die beschikbaar is in het rijke en levendige Yooz-ecosysteem, dat Business Development Partners, Vchain en EY omvat.

Financiële informatie voor bedrijven in België en Luxemburg

Yooz is een wereldleider in het automatiseren van inkoop-, boekhoudkundige en financiële workflows. 200.000 gebruikers en 4.000 klanten vertrouwen op onze oplossingen voor geïntegreerde aankopen en betalingen aan leveranciers in Frankrijk, Duitsland, de VS, Latijns-Amerika, het VK, Spanje, België, Luxemburg en in 30 andere landen over de hele wereld.

Wat maakt onze oplossingen zo succesvol?

- Yooz is de slimste oplossing met de mogelijkheid om meer dan 80% van de leveranciersfacturen te automatiseren. Hoe? We beschikken over een gemeenschap van meer dan 100.000 gebruikersbedrijven, een database met meer dan 100 miljoen facturen en meer dan 1 miljoen leveranciers.

- Yooz zit in de cloud. Ons 'all-inclusive' maandelijks abonnementsmodel biedt ongeëvenaarde automatisering van financiële workflows.

- Yooz combineert de meest geavanceerde en krachtige technologieën die beschikbaar zijn met de grootst mogelijke eenvoud, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van AI, Deep Learning en Big Data.

De COVID-19-pandemie benadrukt het cruciale belang van digitale technologie om de groei te stimuleren

Voor veel administratieve en financiële managers is papierloos zowel de toekomst als essentieel voor hun belangen. Maar er is een struikelblok: angst om aan een project te beginnen dat langdurig, zwaar, duur, riskant en destabiliserend kan zijn - dat is de gedachtegang althans. Yooz neemt die zorgen weg door AP-automatisering om te zetten in een eenvoudige tool die iedereen kan gebruiken.

De pandemie is een wake-up call. Financiële afdelingen moeten doortastend optreden en hun boekhoudprocessen optimaliseren om tijd en geld te besparen. Door deze workflows te digitaliseren, kunnen ze precies deze doelstellingen bereiken:

  • 70% besparing op beheerkosten
  • Facturen 5 tot 10 keer sneller verwerkt
  • Verbeterde traceerbaarheid en betrouwbaarheid in alle boekhoudkundige stromen
  • Betere zichtbaarheid van alle AP-processen
  • Compatibel met thuiswerken (en op een mobiel apparaat)
  • Sterkere relaties met leveranciers
  • Gemakkelijk toegankelijke gegevens voor strategische besluitvorming

Micropole, de internationale groep voor advies en innovatieve technologieën, vertrouwt op de uitgebreide en geautomatiseerde oplossing van Yooz om 10.000 jaarlijkse leveranciersfacturen te verwerken. De werknemers zijn enthousiast en dat is terecht: door onmiddellijk enkele van de meest tijdrovende en vervelende taken (gegevensinvoer, archivering, zoeken en meer) te elimineren en daarnaast snel zichtbare resultaten te leveren, zijn de boekhoudteams verzekerd van continuïteit, terwijl ze een goede relatie met leveranciers onderhouden.

“Hoe zouden we het kunnen rooien zonder een service die boekhoudprocessen stroomlijnt en deze betrouwbaarder maakt? Een nieuwkomer kan de crediteurenadministratie binnen een paar uur overnemen."

Véronique Kvartovkine, hoofd Accounts, Micropole Group

Deze baanbrekende automatiseringstechnologie is uniek in de wereld van papierloos boekhouden. Het combineert de kracht van geavanceerde AI, machine learning, Big Data en RPA-technologieën met ultiem gebruiksgemak en eenvoudige installatie.

De oplossing wordt volledig in de cloud gehost en heeft betrekking op het volledige purchase-to-pay-proces, van het ontstaan van de behoefte tot de betaling van de leverancier. Yooz wordt standaard geïntegreerd met meer dan 250 ERP-systemen en boekhoudsoftwarepakketten, waaronder BOB 50, Microsoft, SAP, WinBooks, Oracle en Exact. Het heeft het label 'Designed for NetSuite', een programma dat is ontworpen voor partners in het SuiteCloud Developer Network (SDN) van NetSuite.

Magali Michel, Director van Yooz, verklaarde: "In de huidige crisis zijn bedrijven duidelijk over de behoefte aan digitale tools, niet alleen voor de continuïteit van de dienstverlening, maar ook om boekhoud- en financiële teams vrij te maken van repetitieve, vervelende taken en taken met een lage toegevoegde waarde. Yooz is de perfecte oplossing voor deze markt, die een van de allereerste is die wetgeving heeft aangenomen om papierloos te gaan werken. Onze oplossingen zijn ontworpen voor bedrijven in het 'nieuwe normaal' dat we samen aan het opbouwen zijn."

Over Yooz

Yooz biedt de slimste, krachtigste en gemakkelijkst te gebruiken cloudgebaseerde Purchase-to-Pay (P2P)-automatiseringsoplossing. Het levert ongeëvenaarde besparingen, snelheid en veiligheid met betaalbare risicovrije abonnementen aan meer dan 4.000 klanten en 200.000 gebruikers wereldwijd.

De unieke oplossing van Yooz maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en RPA-technologieën om een ​​verbluffend niveau van automatisering te leveren met extreme eenvoud, traceerbaarheid en end-to-end aanpasbare functies. Het integreert naadloos met meer dan 250 financiële systemen en overtreft elke andere oplossing op de markt.

Yooz is een snelgroeiend, bekroond bedrijf dat perfect past bij de verwachtingen van middelgrote organisaties in alle sectoren. Het is erkend als SaaS-innovator en werd onlangs uitgeroepen tot een 10 Best Cloud Solution Provider door Industry Era, Best of SaaS Showplace (BoSS) door THINKstrategies, Top 10 Accounting Solution Provider door CFO Tech Outlook; en Top 50 Company to Watch door Spend Matters.

Yooz biedt 2 cloudgebaseerde edities: Yooz Business Edition, een speciale oplossing voor bedrijven en non-profitorganisaties, Yooz Expert Edition voor accountantskantoren.

Lees hier meer: www.getyooz.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers
Magali Michel

Director, Yooz
magali.michel@getyooz.com
+33 (0)4 66 35 77 00

Content Manager
Angélique Ribas
+33 (0)4 66 35 80 80
angelique.ribas@getyooz.com

Contacts

Pers
Magali Michel

Director, Yooz
magali.michel@getyooz.com
+33 (0)4 66 35 77 00

Content Manager
Angélique Ribas
+33 (0)4 66 35 80 80
angelique.ribas@getyooz.com