VAAST-fietsen nu verkrijgbaar in Europa

Het fietsenmerk is nu beschikbaar voor levering in veertien Europese landen, via de Duitse retailer Internetstores (Fahrrad.de/Brügelmann.de/Bikester)

BATH, Engeland--()--VAAST Bikes, een vooruitstrevende fietsenfabrikant die bekend staat om zijn innovatieve Allite® Super Magnesium™ -frames, heeft een overeenkomst getekend met de Duitse fietsspeciaalzaak gigant Internetstores (Fahrrad.de/Brügelmann.de/Bikester).

Twee van de belangrijkste fietsmodellen van VAAST – inclusief de gravel-ready all-road A/1-fiets en de stedelijke U/1 – zijn nu te koop op de eCommerce-sites van internetwinkels. Beide VAAST-modellen kunnen online worden besteld voor levering op veertien locaties in heel Europa via Fahrrad.de/Brügelmann.de in Duitsland en de partnersite Bikester in 13 landen, waaronder het VK, Frankrijk, Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Denemarken, Italië, Zweden, Noorwegen, Finland en Spanje.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JOEY BURKE, Marketing Manager
info@vaastbikes.com
O. 1+ 937.865.2861
M. 1+ 703.939.3032

Contacts

JOEY BURKE, Marketing Manager
info@vaastbikes.com
O. 1+ 937.865.2861
M. 1+ 703.939.3032