IDEMIA stelt Didier Fontaine aan als Chief Operating Officer

Didier Fontaine (Photo: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--Didier Fontaine zal op 2 november bij IDEMIA komen als Chief Operating Officer (COO), verantwoordelijk voor Financiën, Juridische Zaken, Strategie, M&A, IT en Inkoop.

Didier Fontaine heeft meer dan 25 jaar ervaring in het topmanagement bij verschillende grote internationale groepen.

Na een carrière als topsporter ging hij aan de slag in de banksector, waar hij bijna tien jaar verschillende functies bekleedde in Frankrijk, Canada en Brazilië. Daarna vervulde hij een aantal managementfuncties in treasury, financiën en IT, bij Schlumberger (van 1995 tot 2001) gevolgd door Faurecia (van 2002 tot 2005).

Vanaf 2005 begon Didier Fontaine aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière met verschillende senior executive functies om de waarde van verschillende bedrijven te ontwikkelen en te vergroten. Hij speelde bijvoorbeeld een cruciale rol bij de transformatie van Plastic Omnium tijdens de economische crisis van 2008 als Executive Vice President, Finance and IT.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press, Hanna Sebbah, idemia@havas.com

Contacts

Press, Hanna Sebbah, idemia@havas.com