Phelps Brand verwelkomt Georgia Davies in het team

Wereldkampioen zwemmer sluit zich aan bij groeiende selectie van Phelps-merkambassadeurs

World Champion swimmer Georgia Davies joins Phelps Brand as an official brand ambassador. (Photo: Business Wire)

VISTA, Californië--()--Phelps Brand, een wereldwijd zwemmerk dat de beste, innovatieve zwemproducten aanbiedt, heeft vandaag aangekondigd dat wereldkampioen Georgia Davies (VK) het team vervoegt als officiële merkambassadeur. Als onderdeel van het Phelps-team zal Davies trainen en concurreren met behulp van het toonaangevende assortiment Phelps-producten, van trainingsapparatuur tot hoogwaardige badpakken.

Davies, tweevoudig Olympisch en wereldkampioen zwemmer, zal het merk helpen bevorderen in de Britse en Europese markten, naast de groeiende selectie van topatleten van Phelps Brand, waaronder viervoudig Olympisch medaillewinnaar en wereldkampioen Penny Oleksiak (CAN), wereldkampioen en Amerikaans recordhouder Chase Kalisz (VS), Frans recordhouder David Aubry (FRA) en Olympian Luca Pizzini (IT).

“Het is een groot voorrecht om lid te worden van het Phelps Brand-team en om de kans te krijgen om input te leveren voor het toekomstige ontwerp en de prestaties van de pakken, die zo essentieel zijn voor de concurrentie”, aldus Davies. “Michael Phelps is een legende in onze sport en zijn nalatenschap is ongeëvenaard. Ik kijk er echt naar uit om het Phelps-merk te helpen promoten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Celine Juignet
cjuignet@aqualung.com

Contacts

Celine Juignet
cjuignet@aqualung.com