PierianDx en Pillar Biosciences kondigen partnerschap aan ter ondersteuning van nauwkeurige kankerbestrijding

Meerdere gerichte assays van Pillar Biosciences te combineren met het PierianDx-platform om tijd, kosten en complexiteit van klinische genomische testen te verminderen

ST. LOUIS & NATICK, Mass.--()--PierianDx, het toonaangevende bedrijf op het gebied van klinische genomica informatica, en Pillar Biosciences, een toonaangevend bedrijf op het gebied van de volgende generatie sequencing van klinische oncologie, kondigden vandaag een partnerschap aan dat Pillar Biosciences in staat stelt het klinische genoomrapport van PierianDx rechtstreeks te verkopen in combinatie met zijn kanker profileringstests. In het kader van de overeenkomst zal PierianDx de Pillar Biosciences PiVATĀ® bio-informatica pijplijn integreren in de PierianDx omgeving om gebruikers een versnelde implementatie te bieden, inclusief assay-specifieke variantenfilters, om best-in-class klinische genomics-rapporten te produceren en een volledige sample-to-answer oplossing mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact for PierianDx:
Garreth Hippe
info@pieriandx.com

Media contact for Pillar Biosciences:
William Wright
info@pillar-biosciences.com

Contacts

Media contact for PierianDx:
Garreth Hippe
info@pieriandx.com

Media contact for Pillar Biosciences:
William Wright
info@pillar-biosciences.com