Nieuw CSC-onderzoek toont aan dat meer dan 90% van de websites die gelinkt zijn aan Donald Trump- en Joe Biden-campagnes risico lopen op mogelijke omleiding, desinformatie en gegevensdiefstal

Een overweldigende meerderheid van geregistreerde typefout-domeinen gerelateerd aan joebiden.com en donaldjtrump.com is gekoppeld aan derden

WILMINGTON, Del.--()--CSC, een wereldleider op het gebied van zakelijke, juridische, fiscale en domeinbeveiliging, heeft vandaag nieuw onderzoek gepubliceerd van hun Digital Brand Services (DBS) -divisie dat risicogebieden blootlegt voor prominente verkiezingsgerelateerde websites . Het onderzoek geeft aan dat webdomeinen die nauw verbonden zijn met de campagnewebsites voor Joe Biden en Donald Trump geen basisprotocollen voor domeinbeveiliging hebben en het doelwit zijn van desinformatie-activiteiten zoals domeinspoofing en bedreigingen, waaronder het kapen van domeinnamen en domeinnaamsystemen (DNS), en phishing.

Na haar recente Forbes Global 2000-onderzoek ziet CSC grote risico’s in verband met de manipulatie van webeigenschappen waarop kiezers vertrouwen voor informatie en donaties. Uit bevindingen blijkt dat meer dan 90% van deze webproperty’s geen registervergrendelingen gebruikt om hun domeinen te beschermen tegen domein- en DNS-kapingen die kunnen leiden tot phishingaanvallen, netwerkinbreuken en e-mailcompromissen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For more information:
Christine Blake
W2 Communications
703-877-8114

CSC@w2comm.com
CSC® News Room

Contacts

For more information:
Christine Blake
W2 Communications
703-877-8114

CSC@w2comm.com
CSC® News Room