Inversago Pharma start klinische proeven, met een fase 1-studie van INV-101, de belangrijkste perifere CB1-blokker van het bedrijf

MONTREAL--()--Inversago Pharma Inc. (“het bedrijf” of “Inversago”), het perifere CB1-blokkadebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het een fase 1 klinische studie is gestart met INV-101, de perifeer werkende CB1-blokker van het bedrijf, dat wordt ontwikkeld voor de behandeling van het Prader-Willi-syndroom (PWS) en niet-alcoholische steatohepatitis (NASH).

De studie zal de veiligheid, verdraagbaarheid en farmacokinetiek van INV-101 evalueren. De rekrutering is aan de gang en zal gezonde deelnemers in Canada inschrijven, van 18 tot 55 jaar oud. De proefpersonen zullen in eerste instantie worden gerandomiseerd om een enkele dosis placebo of een van de 5 dosisniveaus INV-101 te krijgen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

François Ravenelle, PhD
CEO & Founder
Inversago Pharma inc.
info@inversago.com

Contacts

François Ravenelle, PhD
CEO & Founder
Inversago Pharma inc.
info@inversago.com