Celyad Oncology organiseert Virtueel Research & Development Webinar op 29 september

MONT-SAINT-GUIBERT, Belgium--()--Koersgevoelige Informatie:

Celyad Oncology (Brussels:CYAD) (Paris:CYAD) (NASDAQ:CYAD) (Euronext Brussel en Parijs, en Nasdaq: CYAD), een klinisch biofarmaceutisch bedrijf gericht op de ontwikkeling van celgebaseerde CAR-T behandelingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een Research & Development webinar zal organiseren op dinsdag 29 september om 11:00 uur EDT.

Het programma zal inzicht geven in de nieuwe, niet-genetisch gemodificeerde allogene CAR T-kandidaten CYAD-101 voor de behandeling van metastatische colorectale kanker en CYAD-211 voor de behandeling van relapsed / refractory multiple myeloma. Daarnaast zullen het short hairpin RNA (shRNA) platform en de all-in-one vectorbenadering van het bedrijf worden toegelicht. De spreker, Dr. Richard Kim, M.D., Professor in de Oncologie, Moffitt Cancer Center, zal de immuno-oncologie en behandelingsopties voor uitgezaaide darmkanker bespreken. Tot stot, zal het management van Celyad Oncology de recente ontwikkelingen in de pijplijn van het bedrijf toelichten en de toekomstvisie voor de volgende generatie van allogene CAR T-kandidaten bespreken.

De live webcast van de presentatie is toegankelijk via de "Events" sectie van de Celyad Oncology website. Gelieve enkele minuten voor de aanvang aan te melden op de webcast om een goede verbinding te verzekeren. Om u te registreren voor de live webcast, klik hier. Na afloop van het evenement zal er ook een opname van de webcast beschikbaar zijn op de Celyad Oncology website.

Over Celyad Oncology

Celyad Oncology is een biotechnologiebedrijf in het klinische stadium gericht op de ontdekking en ontwikkeling van chimere antigeenreceptor T-cel (CAR T) therapieën voor de behandeling van kanker. Het bedrijf ontwikkelt een pijplijn van allogene (off-the-shelf) en autologe (gepersonaliseerde) CAR T-celtherapiekandidaten voor de behandeling van zowel hematologische kankers als vaste tumoren. Celyad Oncology werd opgericht in 2007 en is gevestigd in Mont-Saint-Guibert, België en New York, NY. Het bedrijf heeft financiering ontvangen van het Waalse Gewest (België) om de vooruitgang van zijn CAR T-celtherapieprogramma's te ondersteunen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.celyad.com.

Toekomstgerichte verklaring

Deze versie kan toekomstgerichte verklaringen bevatten, in de zin van de toepasselijke effectenwetten, met inbegrip van het Privé Akte van de Hervorming van het Proces van Effecten van 1995. Toekomstgerichte verklaringen kunnen verklaringen bevatten met betrekking tot: de veiligheid en de klinische activiteit van de de productkandidaten, waaronder CYAD-101 en CYAD-211 en de financiële toestand van het bedrijf, de bedrijfsresultaten en de zakelijke vooruitzichten. Toekomstgerichte verklaringen kunnen bekende en onbekende risico's en onzekerheden met zich meebrengen die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, financiële toestand, prestaties of prestaties van Celyad Oncology materieel verschillen van die welke door dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Dergelijke risico's en onzekerheden omvatten en de duur en de ernst van de COVID-19 pandemie en de overheidsmaatregelen die in reactie daarop zijn genomen. Een verdere lijst en beschrijving van deze risico's, onzekerheden en andere risico's is te vinden in de dossiers en rapporten van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) van Celyad Oncology, waaronder het jaarverslag op Form 20-F dat op 25 maart 2020 bij de SEC is ingediend en de daaropvolgende dossiers en rapporten van Celyad Oncology. Deze toekomstgerichte verklaringen spreken slechts vanaf de datum van publicatie van dit document en de daadwerkelijke resultaten van Celyad Oncology kunnen materieel verschillen van die welke door deze toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Celyad Oncology wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om dergelijke toekomstgerichte verklaringen in dit document bij te werken om elke verandering in haar verwachtingen met betrekking tot dit document of elke verandering in de gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden waarop een dergelijke verklaring is gebaseerd, weer te geven, tenzij dit wordt vereist door wet- of regelgeving.

Contacts

Investor and Media Contacts:
Alexandrine Hazard
Communications & Investor Relations Associate
Celyad Oncology
investors@celyad.com

Daniel Ferry
Managing Director
LifeSci Advisors, LLC
daniel@lifesciadvisors.com

Contacts

Investor and Media Contacts:
Alexandrine Hazard
Communications & Investor Relations Associate
Celyad Oncology
investors@celyad.com

Daniel Ferry
Managing Director
LifeSci Advisors, LLC
daniel@lifesciadvisors.com