Houd je steunberen vast, Tower Defense Game Final Fate TD nu verkrijgbaar voor iOS en Android

Tower defense RPG Final Fate TD combineert uitdagende strategische RPG-gameplay met oogverblindende anime-graphics

Welcome to Luna – an immersive fantasy world of anime-themed adventure (Graphic: Business Wire)

TAIPEI, Taiwan--()--Final Fate TD verwelkomt spelers in Luna - een meeslepende fantasiewereld van avontuur met anime-thema. Deze briljante, nieuwe game combineert Tower Defense en Card-Draw RPG-gameplay en is geweldig voor spelers die een vaardige uitdaging willen.

Spelers kunnen uitkijken naar een prachtige anime-stijl, met verbluffende speciale effecten die krachtige karaktereigenschappen benadrukken. Spelers zullen tijdens het spel strategische beslissingen moeten nemen, waarbij ze kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan verschillende vaardigheden en kaartcombinaties om Luna te verdedigen tegen allerlei snode en demonische vijanden.

De game bevat een groot aantal heroïsche anime-personages, prachtig ontworpen op een manier waar fans van het genre dol op zullen zijn. Test je vaardigheden en je strategische formaties in verschillende gevechtsmodi in de Luna-arena, waaronder PvP en PvE. Verzamel je vrienden voor team Tower Defense of ga 1-tegen-1 in heldenduels.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ivy Chen
ivychen@gamesword.com

Contacts

Ivy Chen
ivychen@gamesword.com