Exclusive Networks stelt Jesper Trolle aan als CEO

Wereldwijde specialist pakt zeer succesvolle kanaalleider aan om het over te nemen van oprichter Olivier Breittmayer

PARIJS--()--Exclusive Networks (‘Exclusive’) heeft vandaag de benoeming van Jesper Trolle als CEO met onmiddellijke ingang aangekondigd. Trolle komt bij Exclusive vanuit ECS Arrow Electronics, waar hij momenteel President of the Americas is, en zal verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de volgende groeifase bij het bedrijf en het opschalen van het bedrijf. Trolle volgt Olivier Breittmayer op, die niet-uitvoerend bestuurder wordt van Exclusive. De verhuizing maakt deel uit van een geplande opvolgingsstrategie en Trolle zal de komende drie maanden samenwerken met Breittmayer om een ​​soepele overgang te garanderen.

Trolle heeft veel ervaring en wordt erkend als een ondernemende bedrijfsleider binnen de IT-industrie en heeft meer dan 28 jaar in de sector gewerkt, aanvankelijk binnen de reseller-gemeenschap, voordat hij overging op distributie. In 2001 richtte hij Next Denmark A / S op, dat werd overgenomen door DNS Denmark, dat op zijn beurt in 2005 werd overgenomen door Arrow. Sindsdien heeft Jesper een aantal verschillende functies bekleed op meerdere locaties binnen Arrow, met snel succes en vooruitgang, waaronder stints in Duitsland met Midden- en Oost-Europa, en Parijs met Noordwest-Europa. Hij nam de rol op zich van Arrow’s President Americas in 2017, gevestigd in Denver, Colorado, waar hij met succes een dubbelcijferig bedrijf van $ miljard heeft laten groeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Exclusive Networks Contact:
Jon Bawden
Cohesive
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com

Contacts

Exclusive Networks Contact:
Jon Bawden
Cohesive
+44 (0) 1291 626200
exclusivegroup@wearecohesive.com