Dubai Future Accelerators opent registratie voor najaar 2020-programma, nodigt aanvragen uit van internationale startups om uitdagingen in een post COVID-19-wereld aan te pakken

Submit your applications and be part of Dubai’s innovation ecosystem (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Dubai Future Accelerators (DFA), een initiatief van Dubai Future Foundation (DFF), heeft de registratie voor The Fall 2020 Program geopend. Nu in zijn achtste editie, heeft het programma tot doel startups van over de hele wereld aan te trekken om deel te nemen aan een versnellingsprogramma dat zowel virtueel als fysiek zal plaatsvinden in Dubai, VAE.

De aankondiging van de aankomende editie volgt op het succes van eerdere cohorten waarin 14 overheidsentiteiten en 299 startups in synergie werkten om oplossingen te vinden voor meer dan 115 uitdagingen. Bovendien ondertekenden meer dan 125 van de deelnemende startups overeenkomsten met hun partnerentiteiten om hun oplossingen te testen via pilootprojecten of om ze binnen hun organisatie te implementeren.

Het programma van DFA biedt startups de mogelijkheid om samen met de regering van Dubai innovatieve oplossingen te creëren voor toekomstige uitdagingen. Het programma zal startups laten werken aan het gebruik van technologieën om de uitdagingen aan te pakken waarmee de toekomst van Dubai wordt geconfronteerd in sleutelsectoren, waaronder vervoer, energie, gezondheid en digitale technologieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dubai Future Foundation
Noora Al-Hathboor, Associate Manager, Corporate Communications
Noora.alhathboor@dubaifuture.gov.ae

Contacts

Dubai Future Foundation
Noora Al-Hathboor, Associate Manager, Corporate Communications
Noora.alhathboor@dubaifuture.gov.ae