Jack McGarry voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van Aegon

Aegon draagt Jack McGarry voor als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar.

DEN HAAG, Nederland--()--Koersgevoelige Informatie:

Jack McGarry (1958) heeft een brede ervaring in de Amerikaanse verzekeringssector en was tot voor kort Chief Financial Officer van Unum Group, een aan de New York Stock Exchange genoteerde aanbieder van verzekeringen voor werknemers. Het voorstel tot benoeming van Jack McGarry is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB) en zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aegon in 2021. Tot die tijd zal hij de vergaderingen van de Raad van Commissarissen als toehoorder bijwonen.

"We heten Jack van harte welkom bij Aegon en kijken uit naar de samenwerking in de Raad van Commissarissen. Hij heeft diverse leidinggevende posities bekleed op het gebied van risicomanagement, financiën en als CEO van Unum in Engeland. Dit onderstreept Jacks diepgaande kennis van de verzekeringssector en zijn brede visie op het managen van een verzekeraar”, aldus William Connelly, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat meer dan 175 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling mensen in staat te stellen zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Meer informatie op aegon.com

Contacts

Media relations
Dick Schiethart
070 344 8821
dick.schiethart@aegon.com

Investor relations
Jan Willem Weidema
070 344 8028
janwillem.weidema@aegon.com

Contacts

Media relations
Dick Schiethart
070 344 8821
dick.schiethart@aegon.com

Investor relations
Jan Willem Weidema
070 344 8028
janwillem.weidema@aegon.com