Universal Peace Federation (UPF) houdt wereldwijd seminar over het thema “Kansen en hoop in een tijd van wereldwijde crisis: onderlinge afhankelijkheid, wederzijdse welvaart en universele waarden”.

Former Secretary-General of the United Nations, Mr. Ban Ki-moon said at the recent virtual summit “Rally of Hope”, Aug. 9, 2020, he believed that “UPF will become a cornerstone to build lasting peace around the world.” (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--In een poging om hoop en optimisme te verspreiden tijdens de coronaviruspandemie die meer dan 27 miljoen mensen heeft besmet en wereldwijd meer dan 189.000 mensen heeft gedood, heeft UPF, een ngo met een algemene consultatieve status bij de Economische en Sociale Raad van de Verenigde Staten Naties zullen hun eerste virtuele International Leadership Conference (ILC) bijeenroepen op 11-13 september 2020.

De ILC zal gelijktijdige webinars organiseren in drie tijdzonevriendelijke clusters: Amerika, Azië-Pacific en de gecombineerde continenten Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Dit jaar waren er dramatische verstoringen, niet alleen als gevolg van de COVID-19-pandemie, maar ook in geopolitiek, de wereldeconomie, de media, religie en alle niveaus van de samenleving”, zei Dr. Thomas G. Walsh, voorzitter van de Universal Peace Federation.

Als de wereldleiders en burgers samenkomen en naar elkaar luisteren,” voegde hij eraan toe, “is het gemakkelijk voor te stellen hoe onze vriendschappen kunnen groeien en hoe we als één wereldwijde familie kunnen leven.”

Voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, de heer Ban Ki-moon, zei op de recente virtuele top “Rally of Hope”, 9 augustus 2020, dat hij geloofde dat “UPF een hoeksteen zal worden voor het opbouwen van duurzame vrede over de hele wereld. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Zoehrer
Media Relations, UPF Europe & Middle East
media@europe.upf.org
Websites: UPF.ORG & EUME.UPF.ORG

Contacts

Peter Zoehrer
Media Relations, UPF Europe & Middle East
media@europe.upf.org
Websites: UPF.ORG & EUME.UPF.ORG