Interxion koopt grond in Madrid voor toekomstige uitbreiding

MADRID--()--Interxion, een Digital Realty-bedrijf (NYSE:DLR) en vooraanstaand Europese provider van carrier- en cloudneutrale colocatiedatacenterdiensten, heeft een perceel van 1,46 hectare gekocht in een strategische uitbreiding van de campus van het bedrijf in Madrid, de beste interconnected datacentercampus in Spanje. Het perceel ligt op minder dan één kilometer van Interxions bestaande datacenters en kan een faciliteit ondersteunen tot maximaal 34 megawatt kritieke IT-capaciteit en omvat meer dan 35.000 vierkante meter.

De faciliteiten van Interxion in Madrid zijn de belangrijkste hub geworden voor contentuitwisseling op het Iberisch schiereiland – en in breder verband in Zuid-Europa. Klanten die hun kritieke infrastructuur bij Interxion in Madrid opstellen, verkrijgen zowel directe toegang tot vooraanstaande mondiale cloudproviders op de campus als toegang tot gemeenschappen van connectiviteitsproviders, platforms en ondernemingen op zes continenten via PlatformDIGITAL™, Digital Realty’s mondiale datacenterplatform.

Interxion kocht de lap grond van 14.550 vierkante meter om haar vierde datacenter te bouwen in Madrids technologiezone, bekend als Silicon Alley Madrid, een deel van het San Blas-Canillejas-district. De bouw van een datacenter van 34 megawatt zou naar verwachting meer dan 500 banen genereren en significante economische impact stimuleren, resulterend in een groei van het BBP met tussen de € 9 en € 12 voor elke geïnvesteerde euro. Het strategisch uitbreidingsproject benadrukt het vertrouwen van Interxion in de toekomst van de regio als de digitale hub van Zuid-Europa en haar inzet voor de ontwikkeling van de digitale economie in Spanje.

“De recente beperkingen van het verkeer van mensen hebben een nieuw licht laten schijnen op de rol van datacenters en de digitale economie,” aldus Robert Assink, Managing Director van Interxion España. “Er is nu een verhoogd bewustzijn van het belang van connectiviteit en toegang tot applicaties die ons in staat stellen om te werken, te studeren, content te consumeren en van welke plek dan ook te winkelen. Zonder datacenters zou het niet mogelijk zijn om gebruikers en bedrijven te verbinden.”

Interxion opereert al twee decennia in Madrid, stuurt de technologische ontwikkeling in de regio en beheert meer dan de helft van het internetverkeer in Spanje.

Over Interxion: Een Digital Realty-bedrijf

Interxion: Een Digital Realty-bedrijf is een marktleidende provider van carrier- en cloudneutrale datacenterservices overal in de EMEA. Met meer dan 700 connectiviteitsproviders in meer dan 100 datacenters in 11 Europese landen voorziet Interxion gemeenschappen van connectiviteits-, cloud- en contenthubs. Als onderdeel van Digital Realty hebben klanten nu toegang tot 47 wereldsteden in zes continenten. Ga voor meer informatie naar www.interxion.com.

Over Digital Realty

Digital Realty (NYSE:DLR) ondersteunt de datacenter-, colocatie- en interconnectiestrategieën van klanten in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en APAC, van cloud- en informatietechnologiediensten, communicatie en sociale netwerken tot financiële diensten, fabricage, energie, gezondheidszorg- en consumentenproducten. Ga om meer te weten te komen over Digital Realty, naar digitalrealty.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Safe Harbor-verklaring

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen die gebaseerd zijn op verwachtingen, voorspellingen en aannames die risico's en onzekerheden met zich meebrengen die ervoor kunnen zorgen dat de feitelijke uitkomsten en resultaten aanzienlijk verschillen, waaronder verklaringen die verband houden met de campus in Madrid en de verwachte voordelen en het tijdspad van de uitbreiding, de verwachtingen en trends wat betreft de Madridse markt en de datacentermarkt als geheel en PlatformDIGITAL™. Zie voor een overzicht en beschrijving van de risico's en onzekerheden de verslagen en andere deponeringen van het bedrijf bij de U.S. Securities and Exchange Commission. Het bedrijf verwerpt elke intentie of verplichting om op de toekomst gerichte verklaringen te actualiseren of te herzien, zowel vanwege nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen als anderszins.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Raquel Figueruelo
Interxion: Een Digital Realty-bedrijf
917 894 850
raquelf@interxion.com

Alicia Medina
Medina Comunicación
630 527 553
alicia@medinacomunicacion.com

Investeerdersrelaties:
John J. Stewart / Jim Huseby
Digital Realty
(415) 738-6500
investorrelations@digitalrealty.com

Contacts

Voor meer informatie:
Raquel Figueruelo
Interxion: Een Digital Realty-bedrijf
917 894 850
raquelf@interxion.com

Alicia Medina
Medina Comunicación
630 527 553
alicia@medinacomunicacion.com

Investeerdersrelaties:
John J. Stewart / Jim Huseby
Digital Realty
(415) 738-6500
investorrelations@digitalrealty.com