REPLY: Inschrijving voor de Cyber Security Challenge 2020 geopend

TURIJN, Italy--()--De inschrijving voor de REPLY Cyber Security Challenge 2020, Reply's online wedstrijd voor jonge professionals en cybersecurity liefhebbers over de hele wereld, is vandaag geopend.

In de challenge, waaraan in 2019 meer dan 7000 deelnemers uit 87 landen deelnamen, strijden teams van twee tot vier spelers met verschillende ervaringsniveaus, in een 24-uurs marathon een Capture the Flag (CTF) wedstrijd. De spelers worden uitgedaagd om kwetsbaarheden op te sporen die doelbewust verborgen zijn in software en computersystemen.

De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 9 oktober, tijdens de European Cyber Security Month (ECSM). Deze Europese bewustmakingscampagne heeft tot doel burgers, organisaties, bedrijven en instellingen bewust te maken van de belangrijkste cyberrisico's en vindt elk jaar in oktober plaats.

De challenge, ontwikkeld door Reply's cybersecurity-experts, bestaat uit vijf spelcategorieën (Coding, Web, Binary, Crypto and Miscellaneous) waarin deelnemers moeten proberen om beveiligingsproblemen en raadsels van toenemende complexiteit in de kortst mogelijke tijd op te lossen.

De drie teams die aan het einde van de competitie de hoogste score hebben behaald worden uitgeroepen tot winnaar, onder de voorwaarde dat zij een rapport presenteren waarin de strategieën uiteengezet worden die zij tijdens de challenge hebben gevolgd. De eindscore wordt bepaald door het hoogste aantal opgespoorde verborgen markeringen plus een bonus voor het snel oplossen van problemen.

Tot 8 oktober kunnen deelnemers zich gratis inschrijven voor de wedstrijd op challenges.reply.com, door hun team te registreren of zich bij andere spelers in willekeurige teams aan te sluiten. De problemen uit eerdere edities zijn op deze website beschikbaar om in een ‘sandbox’ omgeving te trainen.

De Cyber Security Challenge maakt deel uit van het Reply Challenges programma, dat door Reply wordt georganiseerd met als doel de digitale cultuur op het gebied van creativiteit, cybersecurity en financiën te bevorderen.

°°°

REPLY

Reply [MTA, STER: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Met zijn netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door nieuwe concepten als big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media, industrie en diensten, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Aaron Miani
a.miani@reply.com

Contacts

Media Contacts:
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Aaron Miani
a.miani@reply.com