Kohlberg en Mubadala ondertekenen een definitieve overeenkomst om een meerderheidsbelang in PCI Pharma Services te verwerven

PHILADELPHIA--()--PCI Pharma Services (“PCI” of “het bedrijf”), een toonaangevende leverancier van farmaceutische en biofarmaceutische wereldwijde supply chain-oplossingen, en portfoliobedrijf van Partners Group, kondigde vandaag de ondertekening aan van een definitieve overeenkomst voor de overname van een meerderheidsbelang in het bedrijf door Kohlberg & Company, LLC (“Kohlberg”).

Kohlberg is een toonaangevende private-equityfirma met hoofdkantoor in Mount Kisco, New York, met meer dan 30 jaar succesvolle ervaring in samenwerking met management en bedrijven zoals PCI Pharma Services. Mubadala Investment Company (“Mubadala”), een in Abu Dhabi gevestigde soevereine investeerder, zal ook een belangrijke investeerder in PCI worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bailey Watroba, WE Communications
bwatroba@we-worldwide.com / +1-617-234-4110

Contacts

Bailey Watroba, WE Communications
bwatroba@we-worldwide.com / +1-617-234-4110