AudioValley versterkt het team van Targetspot met Chief Operating Officer en twee gerenommeerde managers

BRUSSELS--()--Koersgevoelige Informatie:

AudioValley (Paris:ALAVY) (Brussels:ALAVY), een internationale specialist in digitale-audio-oplossingen voor de B2B-sector, (ISIN-code: BE0974334667 / mnemonische code: ALAVY) versterkt het team van Targetspot met een Chief Operating Officer (COO) en twee gerenommeerde managers.

Het eerste halfjaar van 2020 werd niet enkel gekenmerkt door het goed standhouden van de activiteit, maar ook door heel wat positieve ontwikkelingen die de groei zullen ondersteunen zodra de toestand weer helemaal normaal is na de gezondheids- en economische COVID-19 crisis.1

Door de commerciële successen en de samenwerkingen met Radio France, Tune In, Sonos en Stingray van de voorbije maanden en het herstel van de markt sinds juli 2020, bevestigt de Groep opnieuw haar vertrouwen in haar vermogen om haar traject van prestaties opnieuw duurzaam voort te zetten.

Audiovalley kondigt voor haar dochtervennootschap Targetspot de komst aan van een COO en twee managers die over de nodige kennis beschikken om de groei van de vennootschap te bestendigen.

Mario Cabanas

COO Targetspot

Mario heeft een diploma Marketing van EPHEC Bruxelles op zak. Als Product Marketing Manager bij Base (voorheen Tele2) was Mario verantwoordelijk voor de ontwikkeling en lancering van de volledige Mobile Telephony portefeuille (prepaid & postpaid) en het eerste gecombineerde pakket 'Fixed Telephony + Mobile Telephony + ADSL' op de Belgische markt. Toen het merk onder de naam Base begon te opereren, heeft Mario het marketinggedeelte van alle producten opnieuw gepositioneerd.

In 2010 is hij aan de slag gegaan bij VOO als Manager, waar hij snel uitgroeide tot opeenvolgend Head of Web/Digital, Product Management Director en ten slotte Marketing Director Consumer Market.

Als COO zal Mario de processen en structuren van het bedrijf optimaliseren om de winstgevendheid te verhogen en toekomstige uitdagingen aan te gaan in het kader van de duurzame groei van de groep.

In dit kader blijft AudioValley zich inzetten. Raadpleeg de vacatures op de website van het bedrijf: https://www.audiovalley.com/nl/jobs/vacatures/

Olivier Wérion

Advertising Operations Director

Olivier bezit een diploma Marketing van de Haute Ecole Provinciale de Hainaut – Condorcet. Olivier begon zijn carrière bij JCDecaux. Hij heeft zich opgewerkt op de afdeling Marketing en Sales en volgde de events op de afdeling Innovate op. Na deze ervaring heeft Olivier zijn passie voor reclame kunnen combineren met zijn voorliefde voor technologie binnen S2Media, een gerenommeerd Trafficking Agency, tot de internalisering van de reclameactiviteiten door alle media-agentschappen.

Voordat hij Targetspot vervoegde, was Havas Media meer dan 6 jaar lang de speeltuin voor de nieuwe rekruut waar hij zijn technische team en hun vaardigheden ontwikkelde om alle adverteerders in staat te stellen hun campagnes nauwkeurig en efficiënt uit te zenden en te meten.

Émilie Dehan

Marketing & Communication Director

Emilie begon haar carrière bij RTL Belgium in de afdeling Diversification, die toen verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de activiteiten bijkomend aan tv en radio. Daar werkte ze als Interactive Product Coordinator, Web Content Editor en journalist voor het tijdschrift 7 Extra.

Vervolgens vervoegde ze de Ciné Télé Revue groep als journalist voor de lancering van hun nieuwe magazine, voordat ze in 2006 het Warner Music Benelux team vervoegde: ze begon als Promotion Manager, en steeg al snel in de gelederen om achtereenvolgens Product Manager, Digital Marketeer, Head of Promo en tenslotte Marketing Director te worden.

Met het oog op de komst van deze drie personen binnen de Groep, legt Alexandre Saboundjian, oprichter en CEO van AudioValley uit: "Wij zijn verheugd met de komst van Mario, Olivier en Émilie, die met hun zeer uitgebreide ervaring in hun respectievelijke domeinen een heuse toegevoegde waarde hebben voor ons bedrijf. We wensen hen en hun teams veel succes toe en hebben alle vertrouwen in hun inzet om onze groei duurzaam voort te zetten."

VOLGENDE AFSPRAAK

Halfjaarresultaten 2020
Woensdag 14 oktober 2020, na beurstijd

1 Voor meer details over de strategie van Audiovalley, zie het persbericht van 27.07.2020, beschikbaar op de website van de vennootschap: https://www.audiovalley.com/wp-content/uploads/2020/07/cp-audiovalley-cas12020-vdeff-nl.pdf

Contacts

AUDIOVALLEY
Sébastien Veldeman
+ 32 (0) 2 466 31 60
investorrelations@audiovalley.com

ACTIFIN, financiële communicatie
Victoire Demeestère
+33 (0)1 56 88 11 11
vdemeestere@actifin.fr

BACKSTAGE COM, relaties financiële pers
Gunther De Backer
+32 (0)475 903 909
gunther@backstagecom.be
investorrelations@audiovalley.com

Contacts

AUDIOVALLEY
Sébastien Veldeman
+ 32 (0) 2 466 31 60
investorrelations@audiovalley.com

ACTIFIN, financiële communicatie
Victoire Demeestère
+33 (0)1 56 88 11 11
vdemeestere@actifin.fr

BACKSTAGE COM, relaties financiële pers
Gunther De Backer
+32 (0)475 903 909
gunther@backstagecom.be
investorrelations@audiovalley.com