De opening van de eerste privé rijdersclub van Azië, “THE MAGARIGAWA CLUB”, staat gepland voor eind 2022 in de regio Tokio

Met een autorit van wereldklasse, verborgen in de bergen van Chiba

Driving Course (Graphic: Business Wire)

TOKIO--()--Cornes & Company Ltd. is afgelopen voorjaar begonnen met de bouw van THE MAGARIGAWA CLUB in Minamiboso in de prefectuur Chiba. Bij het creëren van de club stelt Cornes zich een werkelijk unieke rijdersclub, wegcursus en bestemming voor die ervaringen biedt die onbereikbaar zijn op andere racecircuits. Gelegen op 60 minuten van het metrogebied van Tokio, Tokio International Airport en Narita International Airport, laat de exclusieve rijdersclub leden genieten van een ongeëvenaarde rijervaring en een spectaculair uitzicht op de berg Fuji en de baai van Tokio. Naast het kenmerkende circuit van 3,5 kilometer biedt THE MAGARIGAWA CLUB recreatieve mogelijkheden voor iedereen, niet alleen voor autoliefhebbers.

De eerste aanmeldingsronde is al uitverkocht.

Concept

Er zijn momenteel maar een paar legendarische racecircuits in de wereld. Deze plekken krijgen een iconische status en worden bestemmingen voor autofanaten. Met het doel THE MAGARIGAWA CLUB ook op de kaart te zetten, wil Cornes er een iconische bestemming van maken door een uitzonderlijke rijdersclub van wereldklasse te creëren.

De naam en het logo van de club zijn gebaseerd op de kanji “<<<(magarigawa)”. Cornes hoopt dat de leden van MAGARIGAWA zich volledig kunnen onderdompelen in het prachtige natuurlijke landschap waardoor ze één kunnen worden met de natuur en ervaringen kunnen opdoen die ze nergens anders ter wereld zullen krijgen.

Het parcours van het circuit

Het circuit is ontworpen door het wereldberoemde team van Tilke Engineers & Architects. Het is het eerste circuit in Japan die het team vanaf nul heeft ontworpen en beschikt over een maximale stijging van 20%, een maximale daling van 16% en een 800 meter lang recht stuk, waardoor het een circuit is als geen ander. Het is uitdagend, maar ook ontworpen voor veiligheid, waardoor bestuurders zich kunnen concentreren op de rijervaring. Leden kunnen hun auto op het circuit besturen, deze ter plaatse stallen en voor en na het rijden onderhoudscontroles krijgen. Ze kunnen één-op-één lessen volgen met professionele instructeurs en op een veilige manier het potentieel van hun favoriete auto ontdekken. Het geklimatiseerde pitsgebouw biedt plaats aan maximaal 36 voertuigen en er zijn andere diensten en voorzieningen die bijdragen aan een bevredigende rijervaring.

Andere belangrijke voorzieningen

Clubhuis
Het ontwerp van het clubhuis combineert elementen uit zowel de traditionele Japanse als hedendaagse architectuur. In het clubhuis vinden de leden een bar, een restaurant, een gezinslounge, een fitnessruimte, een zwembad van 25 meter, spafaciliteiten en natuurlijke warmwaterbronnen. Buiten is er een speeltuin, een hondenren en wandelpaden.

De paddocks en garage voor de lange termijn van de eigenaar
De paddock van elke eigenaar biedt een eigen overdekte parkeerplaats voor maximaal 4 auto's en beschikt over een ruime plattegrond met een eethoek, een woonkamer en een terras. Er is ook een langetermijnopslagplaats voor auto's die zeer veilig is en is voorzien van klimaatregeling. Monteurs op locatie houden de voertuigen van leden in topconditie om op elke moment te kunnen rijden.

“Magarigawa wordt de thuisbasis voor autoliefhebbers. Een toevluchtsoord waar leden kunnen genieten en hun passie kunnen delen met vrienden en familie.” aldus Kenzo Watari, CEO, Cornes Group.
“Het is het antwoord op de eeuwige vraag: Waar kun je een supercar van 800 pk besturen?”

“De extreem heuvelachtige topografie biedt een verbazingwekkende basis voor het circuit en maakt de inrichting absoluut uniek in de wereld.” aldus Dr. Carsten Tilke, Managing Director, Tilke Engineers & Architecten. “Hoewel we wereldwijd meer dan 80 racecircuits hebben ontworpen en gerealiseerd, waaronder 19 Formule 1-circuits, was dit project heel speciaal voor ons en we zijn er trots op er deel van uit te maken.
De bestuurders zullen genieten van technische secties op middellange snelheid en twee rechte stukken van het 3,5 km lange circuit, die de hoogste veiligheids- en milieunormen hanteert. Het is ideaal voor alle soorten rijvaardigheden. Zelf kan ik als autoliefhebber en coureur niet wachten om mijn eerste rondjes te rijden op dit geweldige unieke circuit.”

Ga voor meer informatie naar www.magarigawa.com.

Samenvatting

Naam: DE MAGARIGAWA CLUB
Locatie: Minamiboso, prefectuur Chiba, Japan
Datum van opening: Gepland voor eind 2022
Totaal sitegebied: 1.000.000 m2
Circuitspecificaties: 3,5 km lang, max. stijging: 20%, max. daling: 16 %, 800 m lang recht stuk, 22 bochten, een hoogteverschil van 250 m
Gunstig gelegen: 60 minuten van Tokio en Haneda Airport

Over Cornes & Company Ltd.

Cornes & Co., Ltd. is opgericht in 1861 en is gespecialiseerd in de import en verkoop van elektronische componenten, systeemapparatuur, industriële machines, laboratoriumapparatuur en wetenschappelijke instrumenten, kleding, geuren, keukengerei en zeekaarten en publicaties en heeft zijn activiteiten uitgebreid op allerlei gebieden, waaronder enquêtes inzake schadeverzekeringen en zeevaartverzekeringen. Haar dochterondernemingen Cornes Motors Ltd. en CPS Ltd zijn geautoriseerde distributeurs van Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini en Porsche. Cornes Motors is de toonaangevende ultra-luxe autodealer in Japan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem contact op voor vragen over deze kwestie
Platinum Co., Ltd.
Verantwoordelijke persoon: Saori Miyazaki
E-mail: magarigawa_pr@vectorinc.co.jp

Contacts

Neem contact op voor vragen over deze kwestie
Platinum Co., Ltd.
Verantwoordelijke persoon: Saori Miyazaki
E-mail: magarigawa_pr@vectorinc.co.jp