Moody's Analytics herhaalt IFRS 9-overwinningen bij Risk Technology Awards

NEW YORK--()--Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Moody's Analytics de Risk Technology Awards gewonnen voor IFRS 9 - Enterprise Solution of the Yearen IFRS 9 - ECL Modeling Solution of the Year. De twee IFRS 9-awards brengen het aantal Moody's Analytics op zevenin het Risk Technology Awards-programma van 2020.

De complexiteit die de IFRS 9-boekhoudnorm in de financiële verslaggeving heeft geïntroduceerd, is een grote uitdaging gebleken. Het meten van en rapporteren over de toekomstige prestaties van kredietportefeuilles heeft nieuwe gegevens, analyses en financiële processen geïntroduceerd. Moody's Analytics-oplossingen voor IFRS 9 zijn modulair en flexibel, om instellingen van elke omvang te helpen aan de norm te voldoen en tegelijkertijd hun risicobeheer en besluitvormingsprocessen te versterken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.