MusashiAI: ‘s werelds eerste technologische vooruitgang en bewijs van conceptovereenkomsten bij commerciële lancering van robotmedewerkers

MusashiAI’s Central Fleet Management System is used to effectively manage swarms of SDV employees. (Photo: Business Wire)

NEVE ILAN, Israël & TOYOHASHI, Japan--()--MusashiAI, een joint venture tussen het Israëlische SixAI en het Japanse Musashi Seimitsu (een aan Honda Motor Corporation gelieerde onderneming), kondigt de commerciële beschikbaarheid aan van haar autonome inspecteur van visuele kwaliteitscontrole, autonome heftruckchauffeur en ontwrichtend wagenparkbeheersysteem voor mobiele robots.

Live proeven van december 2019 bevestigen dat MusashiAI’s unieke autonome robotachtige visuele inspecteur de snelheid, nauwkeurigheid en uithoudingsvermogen van menselijke arbeiders overtreft in een wereldprimeur technologische vooruitgang. De autonome vorkheftruckchauffeur overtreft gemodelleerde verwachtingen met ongeëvenaarde efficiëntie, kosteneffectiviteit en veiligheidsnorm, met behulp van unieke technologie die ‘bird’s eye’-camera’s boven de fabrieksvloer combineert met een centrale verwerkingseenheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christopher Flame
christopher@yellowjerseypr.com
+44-(0)-7889-297-217

Contacts

Christopher Flame
christopher@yellowjerseypr.com
+44-(0)-7889-297-217